Chlebové fašírky

abstinent1Abstinent1, 41 ročný muž, Stará Turá, 10. mája 2010 10:24
Ďalšie jeho recepty »

Tieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, podľa chuti. Robím ich aj vtedy, keď sa ponáhľam a nechcem stráviť veľa času v kuchyni!

20 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

1/4 až 1/2 zvyšky
podľa potreby
podľa chuti
podľa chuti
štipka
štipka

Postup prípravy

  1. 1

    Chlieb nakrájame na krajce a zomelieme na mäsovom mlynku alebo v robote. Pridáme vajcia, majorán, tymián, diabolské korenie, soľ. Zo zmesi vytvarujeme fašírky. Ak je zmes príliš riedka, pridáme strúhanku, ak je príliš hustá, zriedime ju vývarom. Vytvarované fašírky vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi, alebo s chlebom.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist