Chlebové fašírky

abstinent1Abstinent1, recept pridal: 10. mája 2010 10:24Ďalšie jeho recepty

Tieto fašírky robievam vždy keď mám veľa chleba a nechcem aby stvrdol a vyhodil sa. Fašírky sú chutné a prísady sa dajú ľahko obmieňať, podľa chuti. Robím ich aj vtedy, keď sa ponáhľam a nechcem stráviť veľa času v kuchyni!

Suroviny

20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Chlieb nakrájame na krajce a zomelieme na mäsovom mlynku alebo v robote. Pridáme vajcia, majorán, tymián, diabolské korenie, soľ. Zo zmesi vytvarujeme fašírky. Ak je zmes príliš riedka, pridáme strúhanku, ak je príliš hustá, zriedime ju vývarom. Vytvarované fašírky vypražíme v oleji. Podávame so zemiakmi, alebo s chlebom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sjuz, 10. mája 2010 o 12:14
    to je ako placky z chleba...:)


  • frezia68, 10. mája 2010 o 12:53
    @sjuz-pam ätám,že si ten recept pridávala,ale kto má mať o tom prehľad?


  • jezibabka1, 10. mája 2010 o 13:52
    no už len ten starší chlieb mi chýba, lebo ja aj ten suchý na strúhanku pojem pri vareche namiesto chipsov:)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Cuvée ringloty 2014
Ringlota určite nie je kráľovnou našich sadov, je to však šťavnaté a chutné ovocie.

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist