Chilli con carne

lameyLamey, 26 ročná žena, 4. januára 2016 20:51
Ďalšie jej recepty »

Chilli con carneFoto: lamey
4
porcie
5 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na rozohriatom oleji si opražíme cibuľu. Keď je cibuľka orestovaná do zlata pridáme k nej nadrobno pokrájaný cesnak a mäso všetko spolu krátko orestujeme. Ochutíme soľou, korením, červenou paprikou a chilli. Podlejeme trochou vody (resp. vývaru), aby sa mäso podusilo. Po cca 10 minútach k mäsu pridáme konzervu fazule s kukuricou v paradajkovej omáčke. Necháme povariť ešte asi 10-15 minút. Pri konci zahustíme paradajkovým pretlakom, necháme chvíľu prevrieť. Podávame s čerstvým chlebom alebo cestovinami.

    Chilli con carne - obrázok 1
ohodnoť recept:
Hlasovalo 7 ľudí (3,9 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist