Chilli con carne

lamey - bez fotkylamey, 4. januára 2016
Chilli con carne
Foto: lamey
4
porcie
5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 konzerva v paradajkovej omáčke
2 PL




Postup

  1. 1

    Na rozohriatom oleji si opražíme cibuľu. Keď je cibuľka orestovaná do zlata pridáme k nej nadrobno pokrájaný cesnak a mäso všetko spolu krátko orestujeme. Ochutíme soľou, korením, červenou paprikou a chilli. Podlejeme trochou vody (resp. vývaru), aby sa mäso podusilo. Po cca 10 minútach k mäsu pridáme konzervu fazule s kukuricou v paradajkovej omáčke. Necháme povariť ešte asi 10-15 minút. Pri konci zahustíme paradajkovým pretlakom, necháme chvíľu prevrieť. Podávame s čerstvým chlebom alebo cestovinami.

    Chilli con carne - obrázok 1

Diskusia k receptu

maska10
Mnam mam na teba chut(na to jedlo samozrejme)dakujem nemusim rozmyslat co zajtra na obed
evanaaa
Robievam, ale dávam len fazuľu, kukuricu nie, je dosť sladká, ale mám ju inak rada.
sonamat
Ďakujem za tento recept. V sobotu si to určite spravím,mám rada pikantné jedlá.Už sa teším




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia