Cestoviny z jedného hrnca

egreska - fotkaegreska, 2. septembra 2013
Cestoviny z jedného hrnca
Foto: egreska
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
3 strúčiky
1 ČL
asi 800 ml
2 PL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny okrem syra dáme do hrnca ,varíme na miernom ohni 10-12 minút kým sa cestoviny neuvaria a šťava neodparí.Priebežne miešame .Je na vás kolko šťavy si nakoniec necháte v hrnci,ja som nechala tak, aby neboli suché.Kludne si pridajte k tomu ,čo máte radi napr.huby alebo špenát,hrášok ako ja..

    Cestoviny z jedného hrnca - obrázok 1
  2. 2

    Ja som pred koncom pridala aj mäsko vopred uvarené v polievke ,ale kludne môžete pridat na drobno nakrájané surové kuracie prsia ,ale tie treba pridat k ostatným surovinám na začiatku.Na tanieri posypeme strúhaným syrom.

    Cestoviny z jedného hrnca - obrázok 2

Diskusia k receptu

marianne
Mne sa paci,ze tie chute sa navzajom prepoja,bezne tak varim korenovu zeleninu s cestovinou.Vodu som potom ale zlievala a spravila z nej polievku.Ale v tomto recepte vody davas len tolko zrejme,aby boli zakryte..napad to nie je vskutku zly..
tiginko
obed na zajtra do práce: cestovinová ryža Orzo pripravená podľa tvojho receptu, s cesnakom, červenou cibuľou, mrazenou zeleninou (hrášok, kukurica, fazulkové struky), oreganom a bazalkou, chilli papričkami. Na záver vmiešaný dobrý tuniak z konzervy, sušené paradajky a parmezán. Jednoduché, rýchle a výborné





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia