Cestoviny z fazuľovej múky s rybami

Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne, 28. decembra 2016
Cestoviny z fazuľovej múky s rybami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 minút
príprava
40 minút
na 80 °C

Suroviny

400 g
200 g
200 g
50 g
4 ks
400 ml
 (tymian, šalvia, koriander)




Postup

  1. 1

    Fazuľové cestoviny uvaríme v slanej vode. Na oleji z rýb opražíme pokrájanú šalotku, pridáme bylinky a ryby, osolíme a okoreníme. Môžeme ochutiť cesnakom.

  2. 2

    Vaječné žĺtky opatrne vložíme do oleja a pečieme v rúre zohriatej na 80 °C asi 40 minút. Podávame s fazuľovými cestovinami s rybami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia