Cestoviny so šampiňónmi a špargľou

Cestoviny so šampiňónmi a špargľou
Foto: nelajsia
nelajsiaNelajsia, recept pridal: 3. mája 2010 21:34Ďalšie jeho recepty

Dnes vyhútané....k obedíku... mňamka bola...

Suroviny

1-2
porcia
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.

2

Na oleji speníme cibuľu a cesnak (nasekané na drobno), pridáme na plátky pokrájané šampiňóny, na kocky nakrájanú papriku, posolíme a podusíme 3-4min. V slanej vode uvaríme špargľu( škrabkou očistenú od drevnatých častí) cca.5 min.

3

Na tanier navrstvíme cestoviny, ktoré sme premiešali s olivovým olejom(2 lyžice), na cestoviny uložíme udusené šampiňóny, špargľu a posypeme plátkami parmezánu. Podľa chuti môžeme použiť aj pikantnejšie koreniny. Ak použijeme namiesto parmezánu mozzarellu, jedlo je podľa delenej stravy sacharidové.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • babidka, 3. mája 2010 o 22:41
    tato kombinacia sa mi celkom paci a kedze nam spargla zachutila , tak urcite uvarim .


  • bambulka51, 4. mája 2010 o 07:56
    Tiež sme ju raz kúpili ale aj hneď vyhodili,neviem ako má vyzerať čerstvá špargľa.Tú čo sme kúpili asi bola stará, lebo bola tvrdá a nejaká veľká.Odvtedy som ju nekúpila ale rada by som sa k nej vrátila,len by som potrebovala poradiť ako ju vyberať v obchode aby som vedela,že bude chutná..............kto mi poradí:))))))))))))))))))))


  • bambulka51, 4. mája 2010 o 07:57
    nelajsia,prosím poraď.............


  • jerica, 4. mája 2010 o 08:10
    @bambulka , pozri magazín , šparglová sezóna začala. J.


  • nelajsia, 4. mája 2010 o 12:41
    ja si vyberam tak, že hlavne musí vyzerať sviežo, t. j. nie zvädnuto,,, a radšej tenšie ako hrubšie...:-)) a vždy ju treba poriadne ošápať
    -dolné dve pretiny


  • bozulka, 4. mája 2010 o 14:32
    @bambulka šparglu teraz môžeš kupovať bez obav pokial nieje v obchode dlho preto pozeraj na dátum.Ja som teraz robila "hrubú" bielu a bola dobrá aj to čo som odlomila tak som očistila uvarila a pridala vývar aj s končekmi do zeleninovej polievky.Keď varím špargľu tak vždy do vody dám soľ a trošku cukru a keď voda začína vrieť dám šparglu a varím asi 10 min.Zelenú stačí aj 5 min.Potom upravíš podľa chuti.Aj tento recept od @nelaisia je určite dobrý.


  • bambulka51, 4. mája 2010 o 21:47
    ďakujem Vám dievčatá za rady,niečo už podniknem.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist