Cestoviny s tuniakom

jana23Jana23, recept pridal: 2. októbra 2009 9:03Ďalšie jeho recepty

Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. (penne, farfale, fusilli)

2

Cibuľu očístíme, nakrájame na kúsky, opražíme na panvici s olejom z tuniaka. Pridáme tuniaka z konzervy (olej z konzervy použijeme podľa chuti, aby jedlo nebolo príliž mastné). K tuniakovi dáme rozpustiť 3 - 4 trojuholíky taveného syru. Dochutíme kečupom, oregánom, soľou (so soľou opatrne, syr je dostatočne slaný).

3

Hotovú zmes dáme na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dzanis, 1. apríla 2010 o 18:30
    naozaj vynikajúci recept - rýchly, jednoduchý a veľmi chutný :-))


  • miluna, 26. mája 2010 o 14:57
    velmi jednoduche, velmi rychle, velmi dobre (aj bez kecupu) :)


  • duan123, 6. januára 2011 o 10:38
    JA SOM TAM ESTE PRIDAL SUSENY KOPOR A MIESTO KECUPU SOM TAM DAL PRETLAK JE TO MNAM


  • jelka21, 14. februára 2011 o 14:41
    Rychle a chutne, k tomu som podavala ladovy salat pokrajany na rezance, pokvapkany citronom. Osviezi to.


  • marusia58, 21. apríla 2011 o 20:26
    pridavam aj trošku cesnaku a hodne byliniek,bazalku,oregano,petržlen.vnat,..mnam


  • 3sandra3, 31. mája 2011 o 15:41
    ja tiež pridávam cesnak,,, je to veľmi chutné


  • naty18, 31. augusta 2011 o 20:14
    Veĺmi chutný recept :) ale bez kečupu je to lepšie :)


  • ericka, 8. apríla 2013 o 14:24
    Ja pridávam ešte cesnak a olivy..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist