Cestoviny s tuniakom

jana23Jana23, recept pridal: 2. októbra 2009 9:03Ďalšie jeho recepty

Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. (penne, farfale, fusilli)

2

Cibuľu očístíme, nakrájame na kúsky, opražíme na panvici s olejom z tuniaka. Pridáme tuniaka z konzervy (olej z konzervy použijeme podľa chuti, aby jedlo nebolo príliž mastné). K tuniakovi dáme rozpustiť 3 - 4 trojuholíky taveného syru. Dochutíme kečupom, oregánom, soľou (so soľou opatrne, syr je dostatočne slaný).

3

Hotovú zmes dáme na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dzanis, 1. apríla 2010 o 18:30
    naozaj vynikajúci recept - rýchly, jednoduchý a veľmi chutný :-))


  • miluna, 26. mája 2010 o 14:57
    velmi jednoduche, velmi rychle, velmi dobre (aj bez kecupu) :)


  • duan123, 6. januára 2011 o 10:38
    JA SOM TAM ESTE PRIDAL SUSENY KOPOR A MIESTO KECUPU SOM TAM DAL PRETLAK JE TO MNAM


  • jelka21, 14. februára 2011 o 14:41
    Rychle a chutne, k tomu som podavala ladovy salat pokrajany na rezance, pokvapkany citronom. Osviezi to.


  • marusia58, 21. apríla 2011 o 20:26
    pridavam aj trošku cesnaku a hodne byliniek,bazalku,oregano,petržlen.vnat,..mnam


  • 3sandra3, 31. mája 2011 o 15:41
    ja tiež pridávam cesnak,,, je to veľmi chutné


  • naty18, 31. augusta 2011 o 20:14
    Veĺmi chutný recept :) ale bez kečupu je to lepšie :)


  • ericka, 8. apríla 2013 o 14:24
    Ja pridávam ešte cesnak a olivy..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist