Cestoviny s tuniakom

jana23Jana23, recept pridal: 2. októbra 2009 9:03Ďalšie jeho recepty

Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. (penne, farfale, fusilli)

Cibuľu očístíme, nakrájame na kúsky, opražíme na panvici s olejom z tuniaka. Pridáme tuniaka z konzervy (olej z konzervy použijeme podľa chuti, aby jedlo nebolo príliž mastné). K tuniakovi dáme rozpustiť 3 - 4 trojuholíky taveného syru. Dochutíme kečupom, oregánom, soľou (so soľou opatrne, syr je dostatočne slaný).

Hotovú zmes dáme na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

8 komentárov k receptu
  • dzanis, 1. apríla 2010 o 18:30
    naozaj vynikajúci recept - rýchly, jednoduchý a veľmi chutný :-))


  • miluna, 26. mája 2010 o 14:57
    velmi jednoduche, velmi rychle, velmi dobre (aj bez kecupu) :)


  • duan123, 6. januára 2011 o 10:38
    JA SOM TAM ESTE PRIDAL SUSENY KOPOR A MIESTO KECUPU SOM TAM DAL PRETLAK JE TO MNAM


  • jelka21, 14. februára 2011 o 14:41
    Rychle a chutne, k tomu som podavala ladovy salat pokrajany na rezance, pokvapkany citronom. Osviezi to.


  • marusia58, 21. apríla 2011 o 20:26
    pridavam aj trošku cesnaku a hodne byliniek,bazalku,oregano,petržlen.vnat,..mnam


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • 3sandra3, 31. mája 2011 o 15:41
    ja tiež pridávam cesnak,,, je to veľmi chutné


  • naty18, 31. augusta 2011 o 20:14
    Veĺmi chutný recept :) ale bez kečupu je to lepšie :)


  • ericka, 8. apríla 2013 o 14:24
    Ja pridávam ešte cesnak a olivy..



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist