Cestoviny s tuniakom

jana23 - bez fotkyjana23, 2. októbra 2009

Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný.

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 balenie
2 ks
1 ks
3-4 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. (penne, farfale, fusilli)

  2. 2

    Cibuľu očístíme, nakrájame na kúsky, opražíme na panvici s olejom z tuniaka. Pridáme tuniaka z konzervy (olej z konzervy použijeme podľa chuti, aby jedlo nebolo príliž mastné). K tuniakovi dáme rozpustiť 3 - 4 trojuholíky taveného syru. Dochutíme kečupom, oregánom, soľou (so soľou opatrne, syr je dostatočne slaný).

  3. 3

    Hotovú zmes dáme na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

dzanis
naozaj vynikajúci recept - rýchly, jednoduchý a veľmi chutný :-))
miluna
velmi jednoduche, velmi rychle, velmi dobre (aj bez kecupu) :)
duan123
JA SOM TAM ESTE PRIDAL SUSENY KOPOR A MIESTO KECUPU SOM TAM DAL PRETLAK JE TO MNAM
jelka21
Rychle a chutne, k tomu som podavala ladovy salat pokrajany na rezance, pokvapkany citronom. Osviezi to.
marusia58
pridavam aj trošku cesnaku a hodne byliniek,bazalku,oregano,petržlen.vnat,..mnam
naty18
Veĺmi chutný recept :) ale bez kečupu je to lepšie :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia