Cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 18. mája 2013

Medvedí cesnak sme využili poriadne a jedli s čím sa len dalo. MInulý rok som bola pár listov nazbierať, aj keď už kvitol, takže Zobraziť celý popisMedvedí cesnak sme využili poriadne a jedli s čím sa len dalo. MInulý rok som bola pár listov nazbierať, aj keď už kvitol, takže ešte na zber pôjdem.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Uvedené suroviny solu zmixujeme do konzistencie akú má kto rád. Na vrch som ešte posypala syrom a dala pokrájaný medvedí cesnak. Preštípalo ma poriadne ;-)

  2. 2

    Pesta som urobila viac a dala si ho zamraziť. Kocky som "uskaldnila" do nádoby. Stačí vhodiť pár "kociek" pesta do uvarených cestovín, premiešať a máte hotovo ;-)

    Cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku - obrázok 2

Diskusia k receptu

tiginko
aj ja si ho s obľubou robím, len mixujem aj s nejakými orieškami. Momentálne som sa buchla po vrecku a kúpila píniové, ale dá sa aj s pistáciami, kešu alebo aj vlašskými. A výborný je aj náš syr Všatec, veľmi podobný parmezánu
safran
Zuzka, dali sme si dnes (slnečnicové semienka to iba vylepšili) - výborné, my sme mali vrtule :-)
janikbj
:-) aj ja už mám zamrazené :-) tiež máme najradšej s nasucho opečenými slnečnicovými semienkami a syr som dávala Džugas, druhú várku som robila bez syra,ale pridávam ešte citrónovú alebo limetkovú šťavu. zdá sa mi to potom také živšie :-) každopádne, skvelé použitie medvedieho cesnaku i keď som to robila v maličkom mažiari a trvalo to teda strašne dlho :D :D :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia