Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)

Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)
vlieskovskyVlieskovsky, recept pridal: 4. februára 2011 10:34Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
50
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 1

Bravčové mäso si pomelieme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 2

Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 3

Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 4

Mäso musí byť úple opečené.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 5

Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 6

Zatiaľ si nastrúhame syr.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 7

Vyvaríme cestoviny.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 8

Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist