Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)

Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)
vlieskovskyVlieskovsky, recept pridal: 4. februára 2011 10:34Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
50
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 1

2

Bravčové mäso si pomelieme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 3

4

Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 4

5

Mäso musí byť úple opečené.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 5

6

Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 6

7

Zatiaľ si nastrúhame syr.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 7

8

Vyvaríme cestoviny.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 8

9

Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist