Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)

Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)
vlieskovskyVlieskovsky, 34 ročný muž, Bratislava, recept pridal: 4. februára 2011 10:34Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
50
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 1

2

Bravčové mäso si pomelieme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 3

4

Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 4

5

Mäso musí byť úple opečené.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 5

6

Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 6

7

Zatiaľ si nastrúhame syr.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 7

8

Vyvaríme cestoviny.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 8

9

Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist