Cestoviny s mletým mäsom fotorecept

vlieskovsky - bez fotkyvlieskovsky, 4. februára 2011
4
porcie
50 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie, - akékoľvek (biele)
1 ks
250 dkg




Postup

  1. 1

    Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Bravčové mäso si pomelieme.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Mäso musí byť úple opečené.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Zatiaľ si nastrúhame syr.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Vyvaríme cestoviny.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.

    Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu