Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)

Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)
vlieskovskyVlieskovsky, recept pridal: 4. februára 2011 10:34Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
50
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 1

2

Bravčové mäso si pomelieme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 3

4

Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 4

5

Mäso musí byť úple opečené.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 5

6

Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 6

7

Zatiaľ si nastrúhame syr.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 7

8

Vyvaríme cestoviny.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 8

9

Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.
Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist