Cestovinový šalát s kuracím mäskom

Cestovinový šalát s kuracím mäskom
Foto: majka5551
majka5551Majka5551, recept pridal: 14. marca 2010 17:01Ďalšie jeho recepty

Tento šalát robím na viacero spôsobov dá sa skvele obmieňať. Nikto s rodiny neodmietne :-)

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsíčka si nakrájame na malé kostičky prelejeme trochou oleja osolíme, okoreníme a necháme chvíľku marinovať v chladničke. Neskôr mäso orestujeme a necháme vychladnúť. Dáme si variť vodu na cestoviny po zovretí vodu osolíme pridáme cestovinu a varíme podľa potreby. Po uvarení cestovinu prelejeme studenou vodou aby sa nelepila pridáme orestované mäso aj so šťavou ktoré nám mäsko pustilo a dôkladne premiešame.

2

Zeleninu a syr si nakrájame na kostičky a pridáme k cestovinám. Smotanu zmiešame s korením a bylinkami treba pomaličky aby sa to neprehnalo :-) Celú zmes dôkladne premiešame a odložíme do chladničky aby sa to trocha preležalo.

3

Šalát solíme až pred konzumáciou aby zelenina nepustila šťavu. Dobrú chuť :-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cistinka, 14. marca 2010 o 18:15
    Majka super !!!


  • janadelfi, 14. marca 2010 o 18:44
    Výborný šalátik milujem ho, jednoduchý, ľahký a môže byť aj s jogurtíkom... podaril sa ti... :-))


  • cica2, 30. januára 2011 o 14:50
    mňam šalaty ľúbim, vyzerá supér!...vďaka za receptík:)


  • cica2, 4. marca 2012 o 12:38
    robila som tvoj šalátik, je výborný, len som nedala vegetu a dala som čerstvý cesnak. A ešte mi ostalo na večeru, vďaka za recept :-)....už sa teším na leto, keď bude čerstvá a domáca zeleninka, vtedy aj často, takéto šaláty robievam :-)


  • majka5551, 23. marca 2012 o 12:26
    @cica2 som rada že chutil :-D ja sa ho neviem prejesť skoro až do puknutia by som ho jedla :-)


  • bibia1, 23. marca 2012 o 12:45
    toto si aj ja ukladám, vďaka



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist