Cesto na pizzu

helasuHelasu, recept pridal: 7. februára 2010 12:01Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

Z týchto surovín vypracujeme cesto .rozvaĺkáme a dáme na vymastený plech .Táto dávka je na dva plechy.

zmiešame pasiírované paradajky a oregano cukor a soľ.touto zmesou natrieme cesto. Pizzu obložíme šunkou ,kukuricou pridáme šampiony , vajíčko, olivy .krájanú papriku alebo iné podľa chuti. A dáme upiecť.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

7 komentárov k receptu
  • monzet, 7. februára 2010 o 13:46
    Bez kysnutia,len tak?Iba vyvaľkať,obložiť a piecť?


  • veronika353, 7. februára 2010 o 19:34
    Já mám podobné těsto na pizzu a taky to hned vyválím a obložím,ale potom to nechám ještě asi 15 min. odpočinout a upeču. Je to dobré i bez dlouhého kynutí.


  • bozulka, 8. februára 2010 o 11:47
    Opravdu nemusí kysnúť.Je to cesto na originálnu picu,ale mne veľmi nechutí.Ja mám svoje cesto na picu a táto pica chutí každej návšteve,možno že také robia aj iné kuchárky: 25Og hl.múky,trošku soli,1 vajíčko rozmiešam v 1 dcl.vlažnej vody,trošku cukru,asi lyžicu oleja,20-30 g droždia.Urobím kvások,zamiesim cesto a dám pod teplú misu.Než si pripravím suroviny na oblohu cesto je vykysnuté.Ešte ho premiesim aby sa vytlačil vzduch,rozvalkám alebo vyťahujem na plech/veľmi tenko/ obložím podľa toho čo je doma ale vždy sa snažím aby bola pica bohatá,hoci to bolo jedlo vlastne chudobných Italov.


  • helasu, 9. februára 2010 o 19:15
    nemusí kysnúť ale keď ho necháte kysnúť bude pizza vyššia .


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • matyska, 15. novembra 2011 o 13:50
    Vyskúšam ho ...:) :) :)


  • hututu, 2. júna 2012 o 07:38
    nemate nekdo recept na picu bez kvasnic venku prši acera odmíta jit do obchodu


  • helasu, 2. júna 2012 o 12:50
    Nemám odskušaný tento recept len som ho našla na Vašu požiadavku na nete.
    Kategorie receptu Kategorie receptu: Pizzy
    Doba přípravy Doba přípravy: cca 30 min
    Suroviny:

    1) TĚSTO: 300g hladké mouky, 7g prášku do pečiva, 1/2 lžičky soli, 2 lžíce oleje, mléko dle potřeby

    2) NÁPLŇ: cca 4 lžíce kečupu, cca 1 lžíce oleje, koření na pizzu, pórek, 100g salámu dle chuti, 1/2 papriky, 2-3 vajíčka, 100 g sýru
    Postup

    1) Z uvedených ingrediencí vypracujeme vláčné těsto. Na válu ho vyválíme na placku a tu pak položíme na plech vymazaný olejem.

    2) Do malé misky si dáme kečup + olej + koření. Smícháme a touto směsí potřeme těsto. Potom navrstvíme náplň dle chuti - u nás frčí pórek + salám + paprika :o) Nakonec rozmícháme vajíčka s trochou kečupu a nalejeme na náplň. Dáme péci do trouby na 15 min při 200 st. Nakonec nastrouháme sýr a ten rozprostřeme po celé pizze. Necháme ještě chvíli zapéci.
    Poznámka

    Dobrou chuť, je to opravdu mňamka. Vznikne totiž krásně tenké a přitom chutné těsto :o))))
    Autor Autor: dexpre (Simča)
    Datum vložení Datum vložení: 10.08.2009 07:46
    22 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist