Cesnakové slimáky

fialetta - fotkafialetta, 5. marca 2012
Cesnakové slimáky
Foto: fialetta

Obľúbená chuťovka

20
porcií
50 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

250 ml
100 ml
2 lyžičky
1/2 lyžičky
500 g
1/2 sáčku
Na plnku:
2 ks bambino
1 lyžička
100 g
5 strúčikov
Na potretie:
1 ks rozšľahané




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny na cesto dáme postupne do pekárne,volíme program cesto.

  2. 2

    Nakysnuté cesto rozvaľkáme a potrieme pripravenou plnkou. Zvinieme do rolády,nakrájame na 2-3 cm kúsky. Uložíme na plech vyložený papierom na pečenie a potrieme vajíčkom.

  3. 3

    Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme.

Diskusia k receptu

rybarkuchar
Cesnakový slimák, pagáč, posúch ... to je záruka úspechu. Určite bude chutiť každému. Nezabudni k tomu ponúknuť aj nejaké to pivo alebo dobré vínko.
cica2
tie sú krásne, ako maľované :-) také máme radi, výborná slaná chuťovka
salinka
Uz to mam ulozene v KK a skoro som ta zabudla pochvalit a podakovat za recept:-)
norar
vyborne to vyzera, hned zajtra idem skusit! tak som sa namotala ze mi je normalne luto ze je uz vecer a ze nemam vsetky suroviny, hned by som to isla robit...:)
babkamt
Vyzerajú lákavo.Ukladám do kk , vyskúšam ich upiecť.
mucko1
A ked nemám pekaren ako sa postupuje ? Ďakujem
celeblith
jeeej aj ja som podobne piekla mojmu tatovi na narodeniny, na oslavu v robote :) cesto som robila podla mojho receptu na kanelbullar a davala som bravcovu mast a cesnak rozotrety so solou :) a naozaj mnamka!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia