Cesnaková polievka

Táňa Paďourová
, 3. apríla 2011
Cesnaková polievka
Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová

Suroviny

 strúhaný
 opečený a pokrájaný na kocky




Postup

  1. 1

    Slaninu si nakrájame na jemné hranolčeky. Dáme ju opražiť na panvicu. Medzitým si nastrúhame tvrdý syr na jemno. Nakrájame si čerstvú petržlenovú vňať.

  2. 2

    Do vopred pripraveného silného slepačieho vývaru pretlačíme dva strúčiky cesnaku na jednu porciu, alebo podľa chuti.

  3. 3

    Prisypeme strúhaný syr, do chrumkava opraženú slaninku, petržlenovú vňať, a kúsky opraženého chleba. Podľa chuti nakoniec polievku ešte osolíme.

Diskusia k receptu

jody
Este by to znieslo jedno surove zltko, ale aj bez neho je velmi dobra...
jerica
tak rýchlo a chutne bude zajtra , vývar mám , už len spraviť, kto má rád cesnakové rýchla mňamka :-))
hubata
Cesnakové = zdravé. Takúto nerobievam, ale vyskúšame Táničkinu.
zeriavka
toto aj ja vyskúšam vyzerá to jednoducho, môže to byť jedna z mojich prvých polievok :)
ana33
všetkým nám dnes veľmi chutila , ďakujeme
arrion113
Dobra:) len som tam dal trochu magi aj vegetu na dochutenie nejak bez tych dochucovadiel to nejde.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia