Červena kaša zemiaková

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 26. septembra 2014

Tak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť na mäsa z diviny pečene bravčové a Zobraziť celý popisTak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť na mäsa z diviny pečene bravčové a iné.

6 -8
porcií
15 minút minút
príprava
30 minút minút
tepelná úprava

Suroviny

700-800 g vhodné na kašu
0,2 l
0,1 l
200 g
400 g
2 ks červená
6 strúčikov
50 g
0,3 l




Postup

  1. 1

    Pripravíme si potraviny na varenie.

    Červena kaša zemiaková - obrázok 1
  2. 2

    Do hrnca dáme variť spolu zemiaky očistené pokrájané na kúsky, umyté krúpky, pohánku a na kúsky pokrájanú cviklu. Osolíme a varíme. Medzi tým si nakrájame cibuľu dáme restovať na olej ak je mäkka pridáme prelisovaný cesnak trochu premiešame a odstavíme nech sa neprilepí na dno hrnca.

  3. 3

    Ak sú zemiaky uvarené tak je všetko uvarené pridáme červenú fazuľu z konzervy aj s nálevom a chvíľu povaríme a odstavíme zo sporáka.

  4. 4

    Vodu z hrnca zlejeme a do hrnca dáme maslo mlieko restovanú cibuľu s cesnakom všetko dobre premiešame a nakoniec mixérom rozmixujeme. Môžeme prílohu podávať. Dobrú chuť prajem.

Diskusia k receptu

jamarlen
tvoje kašičky sú peknučké, tiež by som vynechal mlieko….
tú cibuľku opražíme a dáme navrch, bude to iste mňamka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia