Celozrnnky s cottage cheesom a zeleninkou

andiss - fotkaandiss, 12. augusta 2014
Celozrnnky s cottage cheesom a zeleninkou
Foto: andiss

Všetci poznáme varenie typu " Co dům dal ". Túto situáciu som mala aj ja dnes, preto sa delím o rýchly a ľahký recept Zobraziť celý popisVšetci poznáme varenie typu " Co dům dal ". Túto situáciu som mala aj ja dnes, preto sa delím o rýchly a ľahký recept - môj obedík. Zopár takýchto receptov tu už asi je, jeden naviac neuškodí ;))

1
porcia

Suroviny

70 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Začneme zeleninou. Papriku, cuketu aj paradajky si nakrájame, ideálne na pásiky alebo kocky. Dáme dusiť na panvicu, paradajky pustia šťavu, takže netreba podlievať. Dusíme asi 10 minút na miernom ohni, sem-tam premiešame.

  2. 2

    Medzitým si uvaríme cestovinky v osolenej vriacej vode. Opäť som och varila krátko, do piatich minút boli akurát. Scedíme, nepreplachujeme. Zeleninku na panvičke ochutíme cesnakom, soľou, chilli korením podľa chuti. Stiahneme z ohňa. Cestoviny premiestnime do taniera, navrstvíme balenie cottage cheesu (ja som mala klasické 180g) a zeleninu. Zakvapneme olivovým olejom.

  3. 3

    Kto chce, môže so cestoviny premiešať, ako je to na obrázku č.2. Čo viac ako len dobrú chuť ;)

Diskusia k receptu

mariamka
ked vidim kolaz, uz viem wtg ;) varis presne podla mojej chuti, ak mozem poradit, resp. doporucit, osmahni cesnak len tak zlahka na troske oleja a pridaj do toho cestoviny, prehod a potom zmiesaj so zeleninou, inak kombinacie vyborne, cottage osobne mam velmi rada,, dobre si sa vynasla :)
1x andiss
hanak
Neviem, @Andiss , do ktorého z tých tanierov by som sa skôr s chuťou pustil. Si veľmi šikovná. Podobné "miešungy" robievame aj my, hlavne dcéry a nemá to fakt chybu. Zaslúžiš si plný počet hviezdičiek
1x andiss
andiss
@mariamka jasné, dám na teba a vyskúšam, inak ďakujem znovu za zhliadnutie receptu a komentár :))
@hanak paráda, aspoň si pochutíte na tom, čo máte radi a @micanela súhlasím, koľkokrát vzniknú úplne nové jedlá do zbierky ;))
afataga
dobre si uvarila, nabuduce skus dat do oleja najskor cesnak a nechaj ho trosku opiect, len kratko, aby nezhorel, ochuti ti ten olej, mozes ho tam potom nechat, alebo vyhodit, uz ako chces a spravne by sa mali cestoviny svacnut do panvice ku zelenine, premiesat a potom servirovat, vyskusaj, ci ti to bude vyhovovat
andiss
@afataga ďakujem aj tebe za tip, do panvice ich pridáva aj ocino, tak si nechám teda poradiť aj vami :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia