Carpaccio z hovädzej sviečkovice

Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 12. augusta 2010 10:09
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Carpaccio z hovädzej sviečkoviceFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 min
príprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Sviečkovicu nakrájame na tenké plátky a nožom rozotrieme na ešte tenšie plátky. Preložíme na tanier, potom mäso osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom.

  2. 2

    Posypeme umytou a osušenou rukolou a parmezánom.

  3. 3

    Náš tip: Pri solení je najlepšie použiť hrubú morskú soľ, mäso bude krehkejšie. V soli ho necháme aspoň 5 minút.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist