Čaj na vyliečenie adenomy prostaty

Autor receptu: jozka2

URCENE LEN PRE PANOV! Vazeni Pani tento recept prepracoval P.P.Foris zo Sibiri a odporuca ho vsetkym muzom,ktori maju problem s adenomou prostaty a ja vam ho tu dnes predkladam na pouzitie.Prosim vas vazeni varechaci,nenadavajte mi preto,ze nie je to recept o jedle,no,ale je o piti I ked liecebnom.S dovolenim vsetkych vas by som tu pridala aj dalsie k lieceniu prostaty a nech si kazdy vyberie podla vlastnej diagnozy.PREDOM SA ALE PORADTE SO SVOJIM LEKAROM.

Postup

  1. Treba zobrat 1 PL zomleteho, vysuseneho korena Soldky-sladky koren-lekorica-/lat.Glicyrrbyza glarba/.Urcite je ho dostat v predajniach s bylinkami.Zaliat1/2 L vriacou vodou a varit na slabom ohni10 min.Nechat stat 2 hod.,precedit . Pit po1/4 pohara 30 min.pred jedlo.3-4 x denne. Zaroven s tymto cajom je treba brat 10% roztok propolisneho medu.Drzat v ustach do uplneho rozpustenia a prehltnut 20 min.pred jedlom.
  2. PROPOLISNY MED:teply propolis v rukach spracovat na tenky platok.Dat do chladnickya schladeny roztlct na prasok.Z toho treba 10 g nasypat do 100 g kvalitneho medu,dobre rozmiesat.hotovo. Brat do uzdravenia.
  3. ALEBO:recept c 2./ zobrat 1 Pl podmora vciel/podmor sa nazyvaju uhynute vcely,ktore zive vcely vyhadzuju z ula.?kazdy vcelar vie o co ide/.Zaliat 1/2 L vriacej vody,doviest do varu a varit na velmi slabom ohni 2 hod.Vypnut a vychladit v izbe asi 1-2 hod.Precedit,pridat podla potreby medu a pit po 1 PL 2 x denne pocas 1 mesiaca.Po 6 mesiacoch kurz zopakovat.
  4. Na tuto muzsku pliagu tu mam este dalsie 4 recepty,len neviem ci nebudem vas tym zatazovat ak by som to tu este pridala.Ak by ste mali zaujem tak to tu napisem.Ja viem,ze su stranky cisto bylinkove,ale ja by som bola rada dat tieto recepty na znamost sirokej rodine varechacov,lebo na ine stranky nemusite chodit a odpisovat kazdemu na TS je len pre uzky okruh ludi.