Čaj na vyliečenie adenomy prostaty

jozka2 - bez fotkyjozka2, 30. októbra 2014

URCENE LEN PRE PANOV! Vazeni Pani tento recept prepracoval P.P.Foris zo Sibiri a odporuca ho vsetkym muzom,ktori maju problem s adenomou prostaty a ja Zobraziť celý popisURCENE LEN PRE PANOV! Vazeni Pani tento recept prepracoval P.P.Foris zo Sibiri a odporuca ho vsetkym muzom,ktori maju problem s adenomou prostaty a ja vam ho tu dnes predkladam na pouzitie.Prosim vas vazeni varechaci,nenadavajte mi preto,ze nie je to recept o jedle,no,ale je o piti I ked liecebnom.S dovolenim vsetkych vas by som tu pridala aj dalsie k lieceniu prostaty a nech si kazdy vyberie podla vlastnej diagnozy.PREDOM SA ALE PORADTE SO SVOJIM LEKAROM.

Suroviny

Recept č.1:
 koreň
 roztok
Recept č.2:
1




Postup

  1. 1

    Treba zobrat 1 PL zomleteho, vysuseneho korena Soldky-sladky koren-lekorica-/lat.Glicyrrbyza glarba/.Urcite je ho dostat v predajniach s bylinkami.Zaliat1/2 L vriacou vodou a varit na slabom ohni10 min.Nechat stat 2 hod.,precedit . Pit po1/4 pohara 30 min.pred jedlo.3-4 x denne. Zaroven s tymto cajom je treba brat 10% roztok propolisneho medu.Drzat v ustach do uplneho rozpustenia a prehltnut 20 min.pred jedlom.

  2. 2

    PROPOLISNY MED:teply propolis v rukach spracovat na tenky platok.Dat do chladnickya schladeny roztlct na prasok.Z toho treba 10 g nasypat do 100 g kvalitneho medu,dobre rozmiesat.hotovo. Brat do uzdravenia.

  3. 3

    ALEBO:recept c 2./ zobrat 1 Pl podmora vciel/podmor sa nazyvaju uhynute vcely,ktore zive vcely vyhadzuju z ula.?kazdy vcelar vie o co ide/.Zaliat 1/2 L vriacej vody,doviest do varu a varit na velmi slabom ohni 2 hod.Vypnut a vychladit v izbe asi 1-2 hod.Precedit,pridat podla potreby medu a pit po 1 PL 2 x denne pocas 1 mesiaca.Po 6 mesiacoch kurz zopakovat.

  4. 4

    Na tuto muzsku pliagu tu mam este dalsie 4 recepty,len neviem ci nebudem vas tym zatazovat ak by som to tu este pridala.Ak by ste mali zaujem tak to tu napisem.Ja viem,ze su stranky cisto bylinkove,ale ja by som bola rada dat tieto recepty na znamost sirokej rodine varechacov,lebo na ine stranky nemusite chodit a odpisovat kazdemu na TS je len pre uzky okruh ludi.

Diskusia k receptu

mirop
suhlas, predom sa poradte s lekarom, a ten vas z podobnych bludov vylieci.... epilepsia, ci prostata su zlozite choroby a liecba by sa nemala podcenovat... kolko podobych sarlatanov ako @Jozka2 napalilo ludi? a toto je nebezpecne...
jozka2
Mas pravdu mirop.Ja som to neskusala,ale ked budes mat problem vyskusas aj toto.Ak ti to nepomoze tak ti neuskodi.Kolko chlapov na Slovensku chodi s tymto problemom a nevie si rady.Toto pisali ludia ktorym to pomohlo a preto som to tu dala.
1x jozka2
jarbra
mila @jozka2 pozdravujem Ta, zaujal ma tento tvoj recept pre panov, mna sa to netyka, ale mam brata ktory ma 64 rokov a pred 4r. mu nasli rakovinu prostaty, nikdy nebol na nic chory, nic ho nebolelo, ( pracoval v Prahe ), kedze zamestnanci musia chodit na preventivne prehladky, no a tu sa dozvedel smutnu spravu, ze ma rakovinu. Bolo to aj prenas pre celu rodinu sokujuce. 30 rokov sa venujem a pouzivam bylinky, ( kedze moj brat sa z toho smial, ze som ,,babka bylinkarka ,, a ze, co taka bylina moze pomost !! apod. ) Vtedy ma prosil o pomoc, o recept, kedze nic take som o prostate nevedela, cele dni som presedela pri nete, len aby som nieco nasla, ... no a presne nasla som tento recept co si pridala Ty v bode 3. ,, podmora vciel ,, presne takto uzival, ako si napisala, chodi na kontrolu do Prahy tam ho operovali, drzi sa, kazdy den s usmevom vstava, ma dobru naladu, lekari neveria ake ma uzasne vysledky a to vdaka tom receptu, aj ked niekto zo znamych potrebuje nieco poradit a viem, rada pomozem a podelim sa s receptom. Ale jetu aj jeden ,, hacik ,, Nemusi to kazdemu organizmu pomost ! ... ale ako pises poskodit to neposkodi, preto suhlasim s Tebou a odporucam tieto recepty pre panov. Ked tato diagnoza je len v zaciatkoch treba ,, konat ,, a skusit tieto recepty a az, tak uzivat lieky. @jozka2 a s tym si Ty hlavu nelam, ci to tu patri ci nepatri, kto ma z panov problem urcite nebude riesit jeho zaradenie, myslim si, ze je tu od toho redakcia, ktora Ti s tym urcite rada pomoze a ktora rozhodne, kde tento tvoj recept pridat. Len pridavaj, budem sa tesit na dalsie tvoje ,, zdrave receptiky ,, pridam aj ja par receptov, az ked sa vratim z Krety do NL. Mame problem na hoteli s internetom a nahodou sa mi podarilo nastartovat, ... maj sa pekne do buduceho stvrtka :-))
jozka2
Jarba,dakujem ti za tvoj pozitivny prispevok.Od stastia mi az slzy vysli.Ja nie som sarlatnka tak ako ma uz tu niektori nazvali,vsetky moje recepty su pisane,vyskusane lekarmi odbornikmi preto sa to tu nebojim dat.Mam od P.P. Forisa este dalsich 5 receptov na ademonu prostaty,ale uz ich tu nepridam,ale ak mas zaujem tak ich mozem tebe napisat ak mi das svoj e- mail address.Este raz vdaka.
1x jozka2
abdul
Čo je to " podmora včiel" ? Ešte som to nepočul. Inak na prostatu preventívne sušené semiačka z tekvice. Vraj... .
jozka2
Abdul,podmor sa volaju vcely uhynute,ktore zive vcely vyhadzuju z ula vonku.Extrakty z tychto vciel su velmi liecive.
jozka2
Jarba,prajem prijemny zvysok pobytu na Krete.Zaiste sa ozvy rada by som sa od teba priucila.
paeva
manžel berie lieky na prostatu, teda asi proti , to je jedno, môže tento recept užívať aj popri liekoch?
pusta
@paeva , najlepšie spravíš, ak si vytlačíš tento "recept", vezmeš ho manželovmu ošetrujúcemu odbornému lekárovi a poradíš sa o tom s ním, či môže tvoj pán manžel alebo nemôže toto užívať.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia