Bulgurové rizoto

Bulgur - rizoto

Autor receptu: majlus

Potrebovala som uvariť niečo rýchle a tak vzniklo toto rizoto.

2
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Je to jednoduchý recept ... Dala som do varu vývar a ešte horúcim som zaliala bulgur. Nechala som ho prikrytý cca 15 min.
  2. Na masle som osmažila šampiňóny, pridala na slíže nakrájanú mrkvu, cibuľku /bielu časť, zelená pôjde na záver) pridala chilli, následne som vložila špenát /mala som zmrazený/ tak som počkala kým sa odparila voda a nakoniec som to osolila. Trošku som to o restovala a pridala bulgur.
  3. Premiešala s parmezánom, pridala už tu spomínanú časť cibuľky a hotovo. A nakoniec som dala bazalku. Nedávala som už žiadne iné korenie, mne to chutilo takto. Prajem dobrú chuť.