Buchty plnené údeným mäsom a kapustou

Buchty plnené údeným mäsom a kapustou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Miloš Miklánek, šéfkuchár hotela Alexandra v Púchove


Suroviny

4
porcie
60
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Z droždia, cukru, mlieka a múky spravíme kvások. Po vykysnutí pridáme ostatnú múku, mlieko, maslo, vajce, rascu, soľ a vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.

2

Potom cesto vyvaľkáme a rozdelíme na štvorce, ktoré plníme zmesou na kocky nakrájanej klobásky, údeného mäsa, cibuľky, ktoré orestujeme a pridáme ešte kyslú kapustu a cesnak.

3

Zmes dáme na buchty, zabalíme, poukladáme do pekáča a necháme podkysnúť. Potrieme olejom, posypeme sezamovými semienkami a pečieme v predhriatej rúre do zlata.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • michsamant, 3. mája 2010 o 16:44
    keby mi take buchty niekto zabalil do uzlicka, aj na vandrovku by som sla :))


  • alexdidi, 3. mája 2010 o 19:56
    aj mne by sa páčila vandrovka s takými fajnovými buchtami


  • klekipetra, 5. apríla 2012 o 07:13
    fajn!!
    čosi také robíme ako závin alebo tri vrsty na plechu /a keby som to bral na vandrovku, sezamové semienka by museli ostať doma / a viete aké dobré sú takéto buchty a fazuľová polievka?


  • bojar, 5. apríla 2012 o 15:22
    už sa mi zbiehajú slinky


  • bojar, 5. apríla 2012 o 15:23
    alexdidi, 3. mája 2010 o 19:56
    aj mne by sa páčila vandrovka s takými fajnovými buchtami


    a keby tie buchty boli tak 18 ročné hm to by bola vandrovka


  • meny, 6. apríla 2012 o 12:06
    Keď na vandrovku, tak narýchlo by som dala zapiecť dobré sezamové kaizerky. A dža na vandrovku. Super nápad. Po sviatkoch zrealizujeme. ŠUNKY BUDE DOSŤ. PEKNÉ VS A VEĽA DOBREJ , ZDRAVEJ VODY



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist