Buchty plnené údeným mäsom a kapustou

Buchty plnené údeným mäsom a kapustou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Miloš Miklánek, šéfkuchár hotela Alexandra v Púchove


Suroviny

4
porcie
60
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Z droždia, cukru, mlieka a múky spravíme kvások. Po vykysnutí pridáme ostatnú múku, mlieko, maslo, vajce, rascu, soľ a vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.

2

Potom cesto vyvaľkáme a rozdelíme na štvorce, ktoré plníme zmesou na kocky nakrájanej klobásky, údeného mäsa, cibuľky, ktoré orestujeme a pridáme ešte kyslú kapustu a cesnak.

3

Zmes dáme na buchty, zabalíme, poukladáme do pekáča a necháme podkysnúť. Potrieme olejom, posypeme sezamovými semienkami a pečieme v predhriatej rúre do zlata.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • michsamant, 3. mája 2010 o 16:44
    keby mi take buchty niekto zabalil do uzlicka, aj na vandrovku by som sla :))


  • alexdidi, 3. mája 2010 o 19:56
    aj mne by sa páčila vandrovka s takými fajnovými buchtami


  • klekipetra, 5. apríla 2012 o 07:13
    fajn!!
    čosi také robíme ako závin alebo tri vrsty na plechu /a keby som to bral na vandrovku, sezamové semienka by museli ostať doma / a viete aké dobré sú takéto buchty a fazuľová polievka?


  • bojar, 5. apríla 2012 o 15:22
    už sa mi zbiehajú slinky


  • bojar, 5. apríla 2012 o 15:23
    alexdidi, 3. mája 2010 o 19:56
    aj mne by sa páčila vandrovka s takými fajnovými buchtami


    a keby tie buchty boli tak 18 ročné hm to by bola vandrovka


  • meny, 6. apríla 2012 o 12:06
    Keď na vandrovku, tak narýchlo by som dala zapiecť dobré sezamové kaizerky. A dža na vandrovku. Super nápad. Po sviatkoch zrealizujeme. ŠUNKY BUDE DOSŤ. PEKNÉ VS A VEĽA DOBREJ , ZDRAVEJ VODY



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist