Buchty plnené údeným mäsom a kapustou

Miloš Miklánek
šéfkuchár hotela Alexandra v Púchove, 3. mája 2010 13:55
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Buchty plnené údeným mäsom a kapustouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
60 min
príprava
20 min
tepelná úprava


Suroviny

400 g
1 ks
1 ks
40 g
600 g
100 ml
200 g
300 ml
1 ks
1 ks
10 g
1 g
10 g
20 g

Postup prípravy

  1. 1

    Z droždia, cukru, mlieka a múky spravíme kvások. Po vykysnutí pridáme ostatnú múku, mlieko, maslo, vajce, rascu, soľ a vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.

  2. 2

    Potom cesto vyvaľkáme a rozdelíme na štvorce, ktoré plníme zmesou na kocky nakrájanej klobásky, údeného mäsa, cibuľky, ktoré orestujeme a pridáme ešte kyslú kapustu a cesnak.

  3. 3

    Zmes dáme na buchty, zabalíme, poukladáme do pekáča a necháme podkysnúť. Potrieme olejom, posypeme sezamovými semienkami a pečieme v predhriatej rúre do zlata.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist