Bryndzové pečivo

Bryndzovo-cibuľové dukáty

Autor receptu: mycake

Výborné pečivko. Ľahké a mäkkučké aj na druhý deň. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, rýchla a s cestom sa super pracuje. Recept mám zo stránky www.MyCake.sk. Dobrú chuť ❤

8
porcií
10 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Všetky suroviny si zmiešam na nízkych otáčkach, prípadne ručne na hladkú hmotu a na konci pridám na jemno nakrájanú cibuľku, popučený zemiak a soľ.
  2. Na pomúčenej doske vyváľkam cesto na hrúbku asi 1 cm a vykrajujem kolieska s priemerom približne 5 cm.
  3. Na záver potriem žĺtkom a pečiem v rúre asi 15 minút pri teplote 180° pokiaľ nechytia zlatú farbu.