Bryndzové pečivo
Bryndzovo-cibuľové dukáty
Autor receptu: mycake
Výborné pečivko. Ľahké a mäkkučké aj na druhý deň. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, rýchla a s cestom sa super
pracuje. Recept mám zo stránky www.MyCake.sk. Dobrú chuť ❤
8 porcií |
10 minút príprava |
15 minút na 180 °C |
Postup
- Všetky suroviny si zmiešam na nízkych otáčkach, prípadne ručne na hladkú hmotu a na konci pridám na jemno nakrájanú cibuľku, popučený zemiak a soľ.
- Na pomúčenej doske vyváľkam cesto na hrúbku asi 1 cm a vykrajujem kolieska s priemerom približne 5 cm.
- Na záver potriem žĺtkom a pečiem v rúre asi 15 minút pri teplote 180° pokiaľ nechytia zlatú farbu.