Bryndzové cestoviny
Bryndzové kroketky na cibuľkovom kréme
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Bryndzu vymiešame a pridáme mleté biele korenie.
Vytvarujeme kroketky, ktoré obalíme v trojobale. Uložíme
na fóliu a necháme trochu stuhnúť v mrazničke.
- Maslo roztopíme v kastróle, nakrájanú cibuľku pridáme
k maslu a opražíme. Podlejeme smotanou a krátko povaríme.
Dochutíme soľou a korením, rozmixujeme a precedíme.
- Podľa možností pri podávaní našľaháme alebo prelejeme
do šľahačkovej fľaše a naplníme klasickou šľahačkovou
bombičkou. Krokety vysmažíme dozlatista a necháme
vysušiť na obrúsku. Na tanier naberieme alebo nastriekame
cibuľkovú penu. Na penu položíme kroketu.
|