Bryndzové cestoviny

Bryndzové kroketky na cibuľkovom kréme

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bryndzu vymiešame a pridáme mleté biele korenie. Vytvarujeme kroketky, ktoré obalíme v trojobale. Uložíme na fóliu a necháme trochu stuhnúť v mrazničke.
  2. Maslo roztopíme v kastróle, nakrájanú cibuľku pridáme k maslu a opražíme. Podlejeme smotanou a krátko povaríme. Dochutíme soľou a korením, rozmixujeme a precedíme.
  3. Podľa možností pri podávaní našľaháme alebo prelejeme do šľahačkovej fľaše a naplníme klasickou šľahačkovou bombičkou. Krokety vysmažíme dozlatista a necháme vysušiť na obrúsku. Na tanier naberieme alebo nastriekame cibuľkovú penu. Na penu položíme kroketu.