Bryndzová nátierka

matus113 - fotkamatus113, 24. júna 2010
Bryndzová nátierka
Foto: matus113

Slovenská tradícia na chlebe.

6
porcií
25 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Do misky si vložíme 200 g bryndze, 1 lyžicu masla, mladú cibuľku a posypeme červenou paprikou. Všetky ingrediencie spolu vymiešame do peny. Nátierku môžeme podávať na večeru, raňajky alebo ako prílohu k vínu a pivu.

Diskusia k receptu

Vymazať
satin222
pomazánka má toľko hodnoty,že schová všetky výrobky takzvanej
biožaludočnej klímy propagované.....(ale pravá liptovská)

Vymazať
gababu1
ja skoro do kazdej pomazanky ( kvoli mnozstvu) pridavam vajicko,po lyzice horcice,kecupu a niekedy aj tatarskej..........
Vymazať
luciasl
Ja dávam ešte cesnak, maslo dávam len !kravské! a cibulu dávam väčšinou normálnu, nemusí byť mladá jarná cibulka a trochu viac červenej papriky. Keď je cez noc v chladničke, tak na druhý deň je najlepšia.
Vymazať
alesh
ja davam maslo, nie ramu, teda margarin. Ak to ma byt klasika...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia