Brokolicové fašírky

flaska - bez fotkyflaska, 22. septembra 2014
Brokolicové fašírky
Foto: flaska

Receptov na brokolicové fašírky tu zopár je, ale všetky používajú vajcia. Keďže ja vajcia veľmi nemusím vymyslela som si metódou pokus-omyl nasledovný recept.

2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
2 - 3 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    1. Uvarte brokolicu rozobratú na ružičky v slanej vode. Medzitým nakrájajte rožok na kocky a opražte cibuľu na oleji do hneda. K opraženej cibuli pridajte na minútu šampiňóny, osoľte a okoreňte.

  2. 2

    2. V mise zmiešajte brokolicu potlačenú vidličkou, cibuľovú zmes a rožok. Ochuťte podľa vlastného vkusu.

  3. 3

    3. Vyformujte fašírky a len prikladajte k tanieru so strúhankou, aby sa fašírky jemne obalili. Bočné strany byt obalené nemusia. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

jamarlen
ak dobre rozumiem, už sa nepečú ani nevaria…. tak by som použil na vrch oriešky.
robievame podobne, ale zo surovej nastrúhanej brokolice a cibule,/ bez vajca, syra, aj šunky:)/ale pečieme v mafinových košíčkoch posypané orieškami, semienkami.
tvoj rcp sa mi páči
flaska
Tieto konkretne som prazila chvilku na oleji, ale nemusi sa. Aj ked myslim, ze chutnejsie pre vacsinu bude poprazit. Vidis, aj som to tam zabudla dopisat, ze som prazila.
Oriesky su super napad, vyskusam to nabuduce tak.
jamarlen
tak už sa mi tak nepáčia…. tvoj prvý recept a nekompletný , ešte aj bez ospravedlnenia….
škoda môjho času, a ešte tu aj vychovávam….
deria
@flaska vítaj na Vareche , pridávaj recepty ak chceš a nevšímaj si blbcov, ktorí sú "neomylní", je ich tu zopár ako všade. Mohla by si pripísať do receptu, že "možno vypražiť, ale nemusí" , aj mne to nebolo celkom jasné, kým si to nevysvetlila už v komentári :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia