Breakfast burritos

Autor receptu: lucka555

S Breakfast burritos som sa prvýkrát stretla v jednej reštaurácii v zahraničí.. Recept som si dotvorila podľa seba a keďže nie som znalec mexickej kuchyne tak sa nájde určite niečo by Mexičania urobili ináč.. ;)

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Najskôr som si opiekla slaninku. Môžete ju nakrájať na plátky resp. ju kúpiť už nakrájanú alebo ako ja nakrájať na kocečky. Opečenú slaninku si dáme mimo pánvice a do tohto výpeku pridám zmes, ktorú som si vytvorila z 2 vajíčok a nastruhaného syra. Syr môžete zvoliť podľa seba, napr. eidam, cheddar, parmezán,.. Vajíčka so syrom pekne premiešam a vlejem do panvice. Vznikne mi praženica do ktorej pridám fazulky v paradajkovej šťave a kukuricu. Povaríme to tak 2 minútky. Mierne osolím, okorením, pridám štipku chilli.
  2. Na suchej pánvici si zohrejeme tortillu z oboch strán. Presunieme ju na tanier, do strednej časti dáme zmes, ktorú sme si uvarili a na vrch pridáme opečenú slaninku. Môžete pridať plátky avokáda, ja som žiadne doma nemala. A zabalíte, na internete je plno návodov, ktoré sa ťažšie slovne popisujú ;)