Bravčový perkelt s haluškami

giovanna1Giovanna1, recept pridal: 11. decembra 2012 9:42Ďalšie jeho recepty

Postup prípravy receptu

1

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na kocky. Na masti popražíme cibuľku, pridáme mäso, opečieme dobiela, pridáme soľ, korenie, papriku, rascu, necháme dusiť. Podľa potreby podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, v smotane rozmiešame hl. múku a zalejeme, ešte chvíľku povaríme.

2

Hladkú múku rozmiešame s vodou, dosolíme, z cesta uvaríme halušky, precedíme a premiešame s olejom, aby sa nelepili.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:


Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist