Bravčový perkelt fotorecept

tkatkaTkatka, 32 ročná žena, Dolný Bar, 23. marca 2011 18:41
Ďalšie jej recepty »

Bravčový perkelt (fotorecept)Foto: tkatka

Dnes som robila na obed vynikajúci perkelt :)

6
porcií
20 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu a mäso nakrájané na malé kocky.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu opražíme na horúcom oleji.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme mäso a na silnom ohni pri stálom miešaní pražíme, až kým mäso nezbledne.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme koreniny a zamiešáme.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Prilejeme biele víno a trochu opražíme mäsko. A potom pridáme vodu a varíme.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Keď sa mäso už uvarilo, tak pridáme domáci Uncle Bens, zamiešáme a varíme trochu.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Zahustíme zátrepkou a necháme prevrieť.

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Podávamé s kolienkamy alebo podľa chuti ryžou, haluškamy... Prajem dobrú chuť :)

    Bravčový perkelt (fotorecept) - obrázok 8
ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist