Bravčový gulášik so zemiakovou kašou

katarina1983 - fotkakatarina1983, 9. novembra 2011

Tento gulasik robim velmi casto da sa pridat aj zelena paprika take 4-5 a gulasik chyti inu chut:)

5-6
porcií
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
4-5 PL
0,5 PL
2 ks
4 ks
1 čL
3 PL




Postup

  1. 1

    Nakrajame si cibulku ,ktoru smazime ,zatial si nakrajame masko.Hodime na cibulku,pridame podravku,cerv.papriku,rascu,kecup .Zamiesame a zalejeme vodou.Varime kym masko nezmäkne.Pridame bujony.Pripravime si zasmazku,vlejeme do gulasa a povarime 5 minut.Zemiacky uvarime a rozmixujeme na kasu.Dobru chut.

Diskusia k receptu

katkaszaboova
Guláš s kašou? Vidím to prvýkrát, no ja sa novým veciam nebránim... ako to asi chutí ... :-)
hubata
Veď čo: aj guláš je v podstate mäso na šťave a môže byť teda dobrý aj so zemiakovou kašou a nejakým dobrým šalátikom. Mne teda trošku tam vadí aj podravka a aj bujón ..... ale keď ľúbite, tak papkajte len by som dopredu tomu bábätku odobrala bez tých umelín do malého kastrólika. Je veľmi zlatý, pekný chlapček.
evanaaa
Takéto mäská robievam, síce nie s kašou, ale aj tak, je to chutné. A tou kašou máš na mysli pyré, alebo len, ako píšeš, rozmixované zemiaky? Lebo to vypadá hladšie.
tricia
Mne ta zemkasa tam nevadi ,ale to masko je mooc vodnate - a to si tam davala aj zaprazku...
bambulka51
Katka,gulášik je určite veľmi chutný a určite chutil.Ukladám do KK.
bambulka51
tricia,treba si prečítať a komu by mala vadiť zemiaková kaša........
bambulka51
tricia,keď ti vadí ,,vodnaté mäso"toto nie je testovacia relácia,tu sa realizujú mladé a aj pokročilé kuchárky ale z domácností a npotrebujú kritiku...
jerica
@katarina1983 len čo som videla obrázok , povedala som si "tak toto by som si veru dala" potom som chcela napísať čo som uviedla na začiatok , ale prečítala som si komenty a nedá mi nereagovať,koľko ľudí toľko chutí.
Bolo to už dávnejšie , boli sme na návšteve u našich rodinných priateľov, okrem iného jedla mali sme aj lečo s ryžou , mne to došlo dosť čudné , že ryža s lečom ? ale ja som za všetko tak som nepohŕdla a všetko zbaštila a veru že si občas spravím lečo s ryžou a vôbec mi to nevadí keby bolo lečo aj s takouto kašou aká je pri Tvojom gulášiku.
katarina1983
@jerica presne tak,kolko ludi ,tolko chuti...:-) Raz som to riskla s tou kasou a odvtedy nepapame ku gulasu nic ine :-) no sem tam knedlicku :)))A veru leco sme dlho nemali !Dakujem za inspiraciu :DD
katarina1983
@jerica presne tak,kolko ludi ,tolko chuti...:-) Raz som to riskla s tou kasou a odvtedy nepapame ku gulasu nic ine :-) no sem tam knedlicku :)))A veru leco sme dlho nemali !Dakujem za inspiraciu :DD
modrykamen
Guľášik s kašou áno, ale nie s takou riedkou šťavou. Ja pridám zeleninu a rozmixujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia