Bravčový guláš

redakciaRedakcia, recept pridal: 8. septembra 2009 22:22Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
20
minút
príprava
100
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mletú papriku a na kocky nakrájané mäso. Po chvíli zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme bujóny, prilejeme paradajkový pretlak, horčicu, soľ, mleté čierne korenie a sójovú omáčku.

2

Pomiešame a na strúhadle nastrúhame zemiak na zahustenie gulášu. Varíme, až kým mäso nezmäkne. A na konci pridáme na kocky nakrájané zemiaky.

3

Po zmäknutí zemiakov môžeme vypnúť a podávať na stôl aj s chlebom alebo iným pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    plashack, 16. septembra 2012 o 10:35
    original recept, namiesto masti olej, hovädzí bujón do bravčoviny a ešte na miesto mäsa sóju a môžme to vyhodiť ...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.

Varecha 38/2014: Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist