Bravčový guláš

redakciaRedakcia, Bratislava, 8. septembra 2009 22:22
Ďalšie jeho recepty »

4
porcie
20 min
príprava
100 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mletú papriku a na kocky nakrájané mäso. Po chvíli zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme bujóny, prilejeme paradajkový pretlak, horčicu, soľ, mleté čierne korenie a sójovú omáčku.

  2. 2

    Pomiešame a na strúhadle nastrúhame zemiak na zahustenie gulášu. Varíme, až kým mäso nezmäkne. A na konci pridáme na kocky nakrájané zemiaky.

  3. 3

    Po zmäknutí zemiakov môžeme vypnúť a podávať na stôl aj s chlebom alebo iným pečivom.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist