Bravčové soté na mexický spôsob

Bravčové soté na mexický spôsob
Foto: nigella87
nigella87Nigella87, recept pridal: 25. októbra 2012 23:01Ďalšie jeho recepty

Zase hrala rolu improvizácia..... a vzniklo toto jednoduché jedlo :)

Suroviny

4-5
porcie
15
minút
príprava
40-50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny si pripravíme a môžme začať ...
Bravčové soté na mexický spôsob - obrázok 1

2

Na oleji speníme cibuľku nakrájanú nadrobno spolu s cesnakom ...
Bravčové soté na mexický spôsob - obrázok 2

3

... pridáme mäso nakrájané na kocky, nasypeme rascu, majorán, bazallku, korenie, soľ a poriadne orestujeme, podlejeme vodou a dusíme zhruba 20 min
Bravčové soté na mexický spôsob - obrázok 3

4

Nakrájané papriky a paradjky na kocky spolu s ostatnou zeleninou pridáme do hrnca, pomiešame, ak treba podlejeme kúskom vody a dusíme ďalších 15 min ...
Bravčové soté na mexický spôsob - obrázok 4

5

Po 15 minútach nám zeleninka krásne pustila šťavu a chute sa spojili :) Ak treba dolejeme kúsok vody a počkáme kým nezovrie. Ak chceme hustejšie soté pridáme 2 lyžičky solamylu vymiešaného v troške vody. Dosolíme, dokoreníme a je hotovo :) Dobrú chuť ! Podávame s ryžou.
Bravčové soté na mexický spôsob - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (3,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 25. októbra 2012 o 23:52
    vyzerá to krásne a voňavo :-)


  • sneica, 26. októbra 2012 o 05:21
    paci sa to aj mne....:)


  • misqs17, 26. októbra 2012 o 08:20
    vyzera to chutne...moj styl ked sa mi nechce alebo nemam cas varit...ale takato rychlovka sa vzdy da :)


  • baty, 26. októbra 2012 o 09:22
    Velmi sikovny recept,ukladam okamzite do KK,dufam ze aj tak vyborne chuti ako vyzera?


  • lazanio, 26. októbra 2012 o 10:33
    Dá sa.)


  • jokin, 26. októbra 2012 o 11:01
    Páči sa mi ukladám.


  • misel20, 26. októbra 2012 o 13:33
    Vyzerá to dobre :-) vyskušám


  • evanaaa, 26. októbra 2012 o 17:19
    Ja si myslím, že to chutí tak, ako to vypadá, teda dobre. Ináč, trochu to pripomína aj mexické chilly, až na to, že tam okrem č. ml. korenia nič štipľavé nie je, mne by tam pasovalo ešte niečo "čípoš", feferónka, chilly paprička, al. omáčka, al. ml. chilly. Ale pozor! Bylinky sa väčšinou a všade pridávajú až na koniec, nevaria sa, najmä tá majoránka, varením zhorkne, ale ani ostatné.


  • helca103, 27. októbra 2012 o 00:24
    súhlasím s @avanaaa bylinky na koniec varenia ale inak recept vyzerá veľmi dobre páči sa mi


  • smorko, 29. októbra 2012 o 11:51
    Vyzerá to veľmi dobre,ukladám do kk.


  • mirkamt, 5. decembra 2012 o 13:31
    @baty Ano, chutí výborne a vyzerá krásne farebne. Vdaka, @nigella87 za chutný receptík ;-)


  • smahula, 27. apríla 2014 o 13:14
    výborný receptík a chutí nám .



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist