Bravčové so šampiňónmi

thedrunkchef - fotkathedrunkchef, 27. marca 2012
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji krátko porestujeme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku a pridáme restovať mäso nakrájané na rezance. Osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Keď sa nám mäso zatiahlo, prihodíme na plátky nakrájané šampióny. Premiešame a necháme aby nám hríby pustili vodu. Povaríme až sa nám šťava zredukuje.

  3. 3

    Na záver pridáme kúsok masla na zjemnenie a nasekanú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu

lucylee
Z teba by si mali brat priklad mnohi kuchari. Nijake aditiva, ciste chute, minimum surovin a vysledok uzasny.
eukaaa
vyzerá to super, dobrý tip na nedeľný obed, škoda že tu nie je viac receptov s mäskom a šampiónmi, taká skvelá kombinácia. Tak idem na to, teším sa na výsledok, vďaka za recept:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia