Bravčové rezne s Mexickou zmesou (fotorecept)

Autor receptu: js9mxd

Aj keď zeleninu veľmi nemusím, táto kombinácia mi sadla

4
porcie
10 minút
príprava
6o minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso narežeme na rezne a jemne vyklepeme, osolíme a pokoreníme. Na masti ich prudko opečieme. Keď sa mäso zatiahne vyberieme ich na tanier. Já používam krkovičku alebo guľaté pliecko, sú mäkšie a šťavnatejšie.
  2. Vo výpeku osmažíme cibuľku pokrájanú na kocky.
  3. Potom vložíme rezne späť a podlejeme ružovým vínom (môže byť aj biele).
  4. Ak je mäso polomäkké pridáme Mexicku zmes a dodusíme do mäkka.
  5. Pred koncom šťavu zahustíme granuovanou zásmažkou a dochutím vegetou. Podávame s ryžou.