Bravčové rezne s Mexickou zmesou (fotorecept)
Autor receptu: js9mxd
Aj keď zeleninu veľmi nemusím, táto kombinácia mi sadla
4 porcie |
10 minút príprava |
6o minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso narežeme na rezne a jemne vyklepeme, osolíme a pokoreníme. Na masti ich prudko opečieme. Keď sa mäso zatiahne vyberieme ich na tanier. Já používam krkovičku alebo guľaté pliecko, sú mäkšie a šťavnatejšie.
- Vo výpeku osmažíme cibuľku pokrájanú na kocky.
- Potom vložíme rezne späť a podlejeme ružovým vínom (môže byť aj biele).
- Ak je mäso polomäkké pridáme Mexicku zmes a dodusíme do mäkka.
- Pred koncom šťavu zahustíme granuovanou zásmažkou a dochutím vegetou. Podávame s ryžou.