Bravčové ražniči

Bravčové ražniči
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 24. novembra 2009 10:25Ďalšie jeho recepty

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.


Suroviny

4
porcie
140
minút
príprava
120
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).

2

Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    epi, 15. februára 2010 o 15:11
    Tak ako je to vlastne v texte rúra 150 stupňov v komentári 180, to je trošku rozdiel ! A celý čas sa to dusí prikryté?


  • Vymazať

    anajka, 15. februára 2010 o 17:36
    Podľa mňa sú 2 hodiny veľa.Za ten čas sa upečie aj hovädzie mäsko.


  • Vymazať

    nielaik, 15. februára 2010 o 21:54
    Všetky ingrediencie napichneme, ...
    slovo ingrediencie už neznamená prísady?


  • Vymazať

    morenajea, 6. mája 2011 o 07:47
    načo riešiť také drobnosti... podľa mňa je to super dobrota :)


  • Vymazať

    grandma, 12. septembra 2011 o 07:14
    Úplne obyčajný recept. Príloha kukurica?! Na tom obrázku to cele vyzerá ako vysušené.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist