Bravčové ražniči

Bravčové ražniči
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 24. novembra 2009 10:25Ďalšie jeho recepty

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.


Suroviny

4
porcie
140
minút
príprava
120
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).

2

Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    epi, 15. februára 2010 o 15:11
    Tak ako je to vlastne v texte rúra 150 stupňov v komentári 180, to je trošku rozdiel ! A celý čas sa to dusí prikryté?


  • Vymazať

    anajka, 15. februára 2010 o 17:36
    Podľa mňa sú 2 hodiny veľa.Za ten čas sa upečie aj hovädzie mäsko.


  • Vymazať

    nielaik, 15. februára 2010 o 21:54
    Všetky ingrediencie napichneme, ...
    slovo ingrediencie už neznamená prísady?


  • Vymazať

    morenajea, 6. mája 2011 o 07:47
    načo riešiť také drobnosti... podľa mňa je to super dobrota :)


  • Vymazať

    grandma, 12. septembra 2011 o 07:14
    Úplne obyčajný recept. Príloha kukurica?! Na tom obrázku to cele vyzerá ako vysušené.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist