Bravčové ražniči

matus113Matus113, 39 ročný muž, Trenčín, 24. novembra 2009 10:25
Ďalšie jeho recepty »

Bravčové ražničiFoto: Matus113

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.

4
porcie
140 min
príprava
120 min
na 200 °C


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).

  2. 2

    Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist