Bravčové ražniči

Bravčové ražniči
Foto: Matus113
matus113Matus113, recept pridal: 24. novembra 2009 10:25Ďalšie jeho recepty

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.


Suroviny

4
porcie
140
minút
príprava
120
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).

2

Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    epi, 15. februára 2010 o 15:11
    Tak ako je to vlastne v texte rúra 150 stupňov v komentári 180, to je trošku rozdiel ! A celý čas sa to dusí prikryté?


  • Vymazať

    anajka, 15. februára 2010 o 17:36
    Podľa mňa sú 2 hodiny veľa.Za ten čas sa upečie aj hovädzie mäsko.


  • Vymazať

    nielaik, 15. februára 2010 o 21:54
    Všetky ingrediencie napichneme, ...
    slovo ingrediencie už neznamená prísady?


  • Vymazať

    morenajea, 6. mája 2011 o 07:47
    načo riešiť také drobnosti... podľa mňa je to super dobrota :)


  • Vymazať

    grandma, 12. septembra 2011 o 07:14
    Úplne obyčajný recept. Príloha kukurica?! Na tom obrázku to cele vyzerá ako vysušené.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist