Bravčové ražniči

matus113 - fotkamatus113, 24. novembra 2009
Bravčové ražniči
Foto: Matus113

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.

4
porcie
140 minút
príprava
120 minút
na 200 °C

Suroviny

300 g
3 ks




Postup

  1. 1

    Na plátky nakrájame klobásku, cibuľu, oravskú slaninu. Na kocky nakrájame bravčové mäso, ktoré osolíme. Všetky ingrediencie napichneme na dlhú ihlu v pravidelnom poradí (mäso, klobásku, slaninku a cibuľa).

  2. 2

    Pripravené ražničí dáme do pekáča, pridáme rascu a čierne korenie. Pokvapkáme olejom a podlejeme vodou. Dáme pomaly piecť do vopred vyhriatej rúry na 150 stupňov. Pečieme 2 hodiny.

Diskusia k receptu

Vymazať
používateľ nemá avatar
epi
epi
Tak ako je to vlastne v texte rúra 150 stupňov v komentári 180, to je trošku rozdiel ! A celý čas sa to dusí prikryté?
Vymazať
anajka
Podľa mňa sú 2 hodiny veľa.Za ten čas sa upečie aj hovädzie mäsko.
Vymazať
nielaik
Všetky ingrediencie napichneme, ...
slovo ingrediencie už neznamená prísady?
Vymazať
grandma
Úplne obyčajný recept. Príloha kukurica?! Na tom obrázku to cele vyzerá ako vysušené.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia