Bravčové prírodné rezne fotorecept

zabiatko66 - fotkazabiatko66, 14. októbra 2010

Nevedela som čo tak na rýchlo navariť polovičke na obed tak som si vymyslela takýto receptík.

2
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
2 ks
1 saček
250 g




Postup

  1. 1

    Pripravíme si ingrediencie. Mäsko umyjeme nakrájame na plátky, okoreníme, osolíme a vyklepeme.

    Bravčové prírodné rezne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľku udusíme na oleji do zlatista. Vyklepané razne opražíme s každej strany na cibuľke a potom zalejeme vodou. Dáme vegetu, pretlačený cesnak a dusíme. Potom pridáme trošku sójovej omáčky. Všetky koreniny dávame podľa vlastnej chuti. Dusíme do mäkka.

    Bravčové prírodné rezne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Keď je mäso mäkké pridáme mrazenú zeleninu FINDUS. Ja som použila činsku zmes a už len necháme prevrieť 3 -4 min. a odstavíme.

    Bravčové prírodné rezne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Do hrnca nalejeme vody. Pridáme soľ a necháme zovrieť. Do horúcej vody pridáme makaróny a 1/2 čajovej lyžičky kurkumy. Cestoviny varíme 10 min.

    Bravčové prírodné rezne (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Uvarené cestoviny premyjeme studenou vodou a scedíme. Môžeme podávať obed. Dobrú chuť.

    Bravčové prírodné rezne (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

micanela
jasne, su to penne - a co to ubera na recepte? ja by som si to aj tak dala s ryzou ale kazdemu ako chuti




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia