Bravčové pliecko na divoko s omáčkou v parnom hrnci (fotorecept)

Autor receptu: bibia1

10
porcií
15 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vyklepané mäsko posolíme, okoreníme Divočinou, bazalkou a mletou paprikou z oboch strán.
  2. Posypeme na krúžky nakrájaným pórkom
  3. a koreňovou zeleninou.
  4. Pripravíme si parný hrniec, vložíme podnos a zapneme naparovanie na 50 min.
  5. Po 20 minútach naparovania pridáme ryžu a mrazenú zeleninu s vegetou. Ryžu dáme do nádoby na ryžu, osolíme, posypeme vegetou, a zalejeme vodou tak 1 cm nad ryžu - premiešame.
  6. Tesne pred dokončením - tak 5 minút, posypeme mäsko nastrúhaným syrom
  7. a zalejeme šľahačkovou smotanou.
  8. Všetko pekne doparíme a máme hotovo. Dobrú chuť