Bravčové pliecko na divoko s omáčkou v parnom hrnci (fotorecept)
Autor receptu: bibia1
10 porcií |
15 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup- Vyklepané mäsko posolíme, okoreníme Divočinou, bazalkou a mletou paprikou z oboch strán.
- Posypeme na krúžky nakrájaným pórkom
- a koreňovou zeleninou.
- Pripravíme si parný hrniec, vložíme podnos a zapneme naparovanie na 50 min.
- Po 20 minútach naparovania pridáme ryžu a mrazenú zeleninu s vegetou. Ryžu dáme do nádoby na ryžu, osolíme, posypeme vegetou, a zalejeme vodou tak 1 cm nad ryžu - premiešame.
- Tesne pred dokončením - tak 5 minút, posypeme mäsko nastrúhaným syrom
- a zalejeme šľahačkovou smotanou.
- Všetko pekne doparíme a máme hotovo.
Dobrú chuť
|