Bravčové na zelenine (fotorecept)

Bravčové na zelenine  (fotorecept)
Foto: klaura
klauraKlaura, 59 ročná žena, Prievidza, recept pridala: 9. februára 2012 0:55Ďalšie jej recepty

Obľúbené jedlo mojej dcéry ... recept mám zo starej kuchárskej knihy a keďže ho robím už roky, postupne som si ho prispôsobila na túto podobu ...

Suroviny

20
minút
príprava
90
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

mäso nakrájame na takéto kúsky, slaninu na kocočky, zeleninu na väčšie kusy ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 1

2

Na oleji opečieme mäso sprudka, aby sa zatiahlo ... povyberáme na tanier a udržujeme v teple ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 2

3

Vo výpeku opečieme slaninku, pekáč odstavíme z ohňa ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 3

4

Vložíme späť mäso, posolíme, na to navrstvíme zeleninu ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 4

5

Ďalej cibuľu, všetky koreniny, polejeme 3 PL octu a podlejeme 0,5 dl vody. Zakryjeme a vložíme piecť do rúry 200 stupnov s pečieme cca 1,5 hodiny, kým nie je mäso mäkké ... Poslednú pol hodinu pečieme odokryté a môžeme pofŕkať sojovou omáčkou. Podľa potreby počas pečenia podlievame vodou ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 5

6

Hotový pokrm, krásne rozvoniavajúci ... dobrú chuť ...
Bravčové na zelenine  (fotorecept) - obrázok 6



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • pacik, 9. februára 2012 o 09:40
    Vonia to aj cez monitor a vyzerá veľmi lákavo, KK:-)


  • babkamt, 9. februára 2012 o 11:36
    Ďalší dobrý recept . Vyzerá chutne.


  • mataliptak, 9. februára 2012 o 13:09
    no to je krásne jedlo ... v nedelu bude na obed ... dakujem paráda :-)


  • cica2, 9. februára 2012 o 14:57
    nádhera!


  • izabella929, 9. februára 2012 o 20:10
    pekne farebné a iste aj veľmi chutné papaníčko.-))


  • sneica, 10. februára 2012 o 10:55
    velmi pekny receptik...:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist