Bravčové na zelenine a smotane

olinecka - fotkaolinecka, 8. júla 2015
Bravčové na zelenine a smotane
Foto: olinecka

Takýto obed bol dnes rýchly a výborny.

15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks väčšia
na chuť (alebo zeleninový bujón)
 na zahustenie
 miešaná
 na dochutenie
 na dochutenie




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme pod tečucou vodou nakrajáme na kocky.Cibuľu pokrájame a orestujeme do sklovita.Pridáme mäso, soľ ,korenie,červenu mletu papriku.Dusime a zároveň podlievame zeleninovym vývarom z bujónu,asi 45-50 minút do mäkka.

  2. 2

    Keď je už mäso pomaly udusené pridáme zeleninu,podusime 10 minút.

    Bravčové na zelenine a smotane - obrázok 2
  3. 3

    V smotane rozhabarkujeme hladku múku a vlejeme k mäsu necháme prejsť varom dochutime octom,cukrom, odstavime.Podávame s knedľou alebo cestovinou.Dobrú chuť!!!!!

Diskusia k receptu

dandika1
@olinecka chutne a nie narocne jedlo pripomina mi detstvo bolo nas viac ,navarilo sa plny hrniec a nikto nebol hladny vdaka :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia