Bravčové na prírodno (fotorecept)

Bravčové na prírodno (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 15. decembra 2010 18:05Ďalšie jeho recepty

Keď už máme dosť kapra, šalátu a kapustnice, tak si doma spravíme prírodné bravčové mäsko so zeleninkou, volským okom a ryžou.

Suroviny

3
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny na slávnostný obed. Mäso umyjeme a nakrájame na porcie.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezne naklepeme ,posolíme, pokoreníme a obalíme s hladkej múke.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 2

3

Na panvici zohrejeme olej a mäso osmahneme z obidvoch strán. Potom prikryjeme a podusíme vo vlastnej štave.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 3

4

Pridáme mrazenú zeleninu a dodusime domäkka.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 4

5

Podávame s ryžou(možu byť aj hranolky) a s volským okom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 8 ľudí (4,9 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • esi, 16. decembra 2010 o 06:42
    Dobre vyzerá, nie ťažké jedlo a tá zeleninka k tomu ešte aj dekoruje.
    Inšpirovala si ma na nedeľu.



  • sovka62, 16. decembra 2010 o 12:23
    Na prírodno, to je moje. Robím bez zeleniny a viac naraz. Potom podávam buď s udusenou zeleninou, buď s volským okom navrchu, buď zapečené s plátkom šunky a plátkom syra, fantázii sa medze nekladú. Mäso sa tvári, že je vždy iné a večera je na stole raz dva.


  • torticka, 16. decembra 2010 o 16:17
    Bože, tam je hrášku. Ale inak, mňam.


  • alzbetka2, 16. decembra 2010 o 16:37
    Áno mňam. Dala by som si aj teraz, hrášku za mňa by mohlo byť aj viac...:)))


  • dorisa, 16. decembra 2010 o 16:48
    @torticka , a čo ty nemáš rada hrašok? @alzbetka2 , hrášku bolo viacej,ale namiesto zhasnutia plynu som pridala a polovica zeleniny mi zhorela. Niekedy sa nedarí:((((


  • dianamorova, 20. decembra 2010 o 20:56
    Vyzera to dobre ,ale ci to aj dobre chuti sa presvedcim utorok .


  • lubieta, 21. júna 2013 o 12:45
    dnes sme si to spravili na obedik hmm mnamka a rychlovka :):)


  • dorisa, 23. júna 2013 o 19:07
    @lubieta...som rada,že chutilo:)


  • torticka, 15. decembra 2013 o 15:13
    ja hrášok nemusím. Od kedy som sa ho objedla, tak ho nemôžem ani cítiť.


  • dorisa, 15. decembra 2013 o 15:18
    @torticka , je mi ľúto, stáva sa. ja milujem hrášok, ako aj každú inä zeleninu.




Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist