Bravčové na prírodno (fotorecept)

Bravčové na prírodno (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 15. decembra 2010 18:05Ďalšie jeho recepty

Keď už máme dosť kapra, šalátu a kapustnice, tak si doma spravíme prírodné bravčové mäsko so zeleninkou, volským okom a ryžou.

Suroviny

3
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny na slávnostný obed. Mäso umyjeme a nakrájame na porcie.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezne naklepeme ,posolíme, pokoreníme a obalíme s hladkej múke.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 2

3

Na panvici zohrejeme olej a mäso osmahneme z obidvoch strán. Potom prikryjeme a podusíme vo vlastnej štave.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 3

4

Pridáme mrazenú zeleninu a dodusime domäkka.
Bravčové na prírodno (fotorecept) - obrázok 4

5

Podávame s ryžou(možu byť aj hranolky) a s volským okom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • esi, 16. decembra 2010 o 06:42
    Dobre vyzerá, nie ťažké jedlo a tá zeleninka k tomu ešte aj dekoruje.
    Inšpirovala si ma na nedeľu.



  • sovka62, 16. decembra 2010 o 12:23
    Na prírodno, to je moje. Robím bez zeleniny a viac naraz. Potom podávam buď s udusenou zeleninou, buď s volským okom navrchu, buď zapečené s plátkom šunky a plátkom syra, fantázii sa medze nekladú. Mäso sa tvári, že je vždy iné a večera je na stole raz dva.


  • torticka, 16. decembra 2010 o 16:17
    Bože, tam je hrášku. Ale inak, mňam.


  • alzbetka2, 16. decembra 2010 o 16:37
    Áno mňam. Dala by som si aj teraz, hrášku za mňa by mohlo byť aj viac...:)))


  • dorisa, 16. decembra 2010 o 16:48
    @torticka , a čo ty nemáš rada hrašok? @alzbetka2 , hrášku bolo viacej,ale namiesto zhasnutia plynu som pridala a polovica zeleniny mi zhorela. Niekedy sa nedarí:((((


  • dianamorova, 20. decembra 2010 o 20:56
    Vyzera to dobre ,ale ci to aj dobre chuti sa presvedcim utorok .


  • lubieta, 21. júna 2013 o 12:45
    dnes sme si to spravili na obedik hmm mnamka a rychlovka :):)


  • dorisa, 23. júna 2013 o 19:07
    @lubieta...som rada,že chutilo:)


  • torticka, 15. decembra 2013 o 15:13
    ja hrášok nemusím. Od kedy som sa ho objedla, tak ho nemôžem ani cítiť.


  • dorisa, 15. decembra 2013 o 15:18
    @torticka , je mi ľúto, stáva sa. ja milujem hrášok, ako aj každú inä zeleninu.




Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist