Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou

miloss2Miloss2, 51 ročný muž, Pov.Bystrica, 6. februára 2011 17:44
Ďalšie jeho recepty »

Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou Foto: miloss2

Moja dcéra zbožňuje kyslú kapustu,tak keď nám svokra donesie svoju ,toto je jeden z receptov z nej.Tento recept mám od svojej mamy.

8
porcií
45 min
príprava
60 min
na 140 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na rezne , naklepeme,osolíme ,posypeme mletým čiernym korením a mletou sladkou červenou paprikou.

    Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 1
  2. 2

    Mäso prudko opečieme z obydvoch strán na rozpálenom oleji.Na každej strane 5 minút.Polovicu opečeného mäsa dáme na dno pekáča a prikryjeme polovicou kyslej kapusty,dáme druhú polovicu mäsa a navrchu bude kapusta.

    Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 2
  3. 3

    Povrch kapusty posypeme mletým čiernym korením,mletou červenou paprikou a mletou drvenou rascou.Do výpeku pridáme 1 deci vody,prehrejeme a nalejeme do pekáča na mäso a kapustu.Prikryjeme druhým pekáčom,alebo alobalom a dáme do rúry piecť.Vegetu zmiešame so smotanoua a po 3/4 hodine pečenia nalejeme na mäso s kapustou.Pečieme odokryté ešte 15 minút.Ako príloha sú varené zemiaky.

    Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 3
ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist