Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou

Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou
Foto: miloss2
miloss2Miloss2, 51 ročný muž, Pov.Bystrica, recept pridal: 6. februára 2011 17:44Ďalšie jeho recepty

Moja dcéra zbožňuje kyslú kapustu,tak keď nám svokra donesie svoju ,toto je jeden z receptov z nej.Tento recept mám od svojej mamy.

Suroviny

8
porcií
45
minút
príprava
60
minút
na 140 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové mäso nakrájame na rezne , naklepeme,osolíme ,posypeme mletým čiernym korením a mletou sladkou červenou paprikou.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 1

2

Mäso prudko opečieme z obydvoch strán na rozpálenom oleji.Na každej strane 5 minút.Polovicu opečeného mäsa dáme na dno pekáča a prikryjeme polovicou kyslej kapusty,dáme druhú polovicu mäsa a navrchu bude kapusta.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 2

3

Povrch kapusty posypeme mletým čiernym korením,mletou červenou paprikou a mletou drvenou rascou.Do výpeku pridáme 1 deci vody,prehrejeme a nalejeme do pekáča na mäso a kapustu.Prikryjeme druhým pekáčom,alebo alobalom a dáme do rúry piecť.Vegetu zmiešame so smotanoua a po 3/4 hodine pečenia nalejeme na mäso s kapustou.Pečieme odokryté ešte 15 minút.Ako príloha sú varené zemiaky.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • smidla, 6. februára 2011 o 21:39
    vyzerá to veľmi chutne ja taktiež mám veľmi rada kyslú kapustu. Určite si tento recept vyskúšame. ukladám do KK


  • vavan, 6. februára 2011 o 22:07
    to vyzerá vynikajúco ukladám do KK


  • danculka, 7. februára 2011 o 08:22
    kombinácia je dobrá,kapusta nesklame...


  • agora, 7. februára 2011 o 10:54
    vyzerá že je to veľmi dobrééé..


  • marianne69, 7. februára 2011 o 17:02
    ...kapustoholikov nas je viac,ukladam aj ja:-)


  • cica2, 7. februára 2011 o 21:26
    vyzerá to dobre, mňam


  • diablovadcera666, 17. apríla 2013 o 10:24
    toto robievam pravidelne ale ja to v tom pekáči robím aj som zemiakmi, a na masko naukladám klobásku a slaninku (tak si to priateľ nakázal :D) aj s kuraťom to je vynikajúce


  • robbi, 26. apríla 2014 o 08:44
    vyzerá to dobre zajtra to skúsim uvariť


  • zelenooka, 10. mája 2015 o 09:50
    dnes to varím.....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist