Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou

Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou
Foto: miloss2
miloss2Miloss2, recept pridal: 6. februára 2011 17:44Ďalšie jeho recepty

Moja dcéra zbožňuje kyslú kapustu,tak keď nám svokra donesie svoju ,toto je jeden z receptov z nej.Tento recept mám od svojej mamy.

Suroviny

8
porcií
45
minút
príprava
60
minút
na 140 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové mäso nakrájame na rezne , naklepeme,osolíme ,posypeme mletým čiernym korením a mletou sladkou červenou paprikou.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 1

2

Mäso prudko opečieme z obydvoch strán na rozpálenom oleji.Na každej strane 5 minút.Polovicu opečeného mäsa dáme na dno pekáča a prikryjeme polovicou kyslej kapusty,dáme druhú polovicu mäsa a navrchu bude kapusta.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 2

3

Povrch kapusty posypeme mletým čiernym korením,mletou červenou paprikou a mletou drvenou rascou.Do výpeku pridáme 1 deci vody,prehrejeme a nalejeme do pekáča na mäso a kapustu.Prikryjeme druhým pekáčom,alebo alobalom a dáme do rúry piecť.Vegetu zmiešame so smotanoua a po 3/4 hodine pečenia nalejeme na mäso s kapustou.Pečieme odokryté ešte 15 minút.Ako príloha sú varené zemiaky.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • smidla, 6. februára 2011 o 21:39
    vyzerá to veľmi chutne ja taktiež mám veľmi rada kyslú kapustu. Určite si tento recept vyskúšame. ukladám do KK


  • vavan, 6. februára 2011 o 22:07
    to vyzerá vynikajúco ukladám do KK


  • danculka, 7. februára 2011 o 08:22
    kombinácia je dobrá,kapusta nesklame...


  • agora, 7. februára 2011 o 10:54
    vyzerá že je to veľmi dobrééé..


  • marianne69, 7. februára 2011 o 17:02
    ...kapustoholikov nas je viac,ukladam aj ja:-)


  • cica2, 7. februára 2011 o 21:26
    vyzerá to dobre, mňam


  • diablovadcera666, 17. apríla 2013 o 10:24
    toto robievam pravidelne ale ja to v tom pekáči robím aj som zemiakmi, a na masko naukladám klobásku a slaninku (tak si to priateľ nakázal :D) aj s kuraťom to je vynikajúce


  • robbi, 26. apríla 2014 o 08:44
    vyzerá to dobre zajtra to skúsim uvariť



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist