Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou

Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou
Foto: miloss2
miloss2Miloss2, recept pridal: 6. februára 2011 17:44Ďalšie jeho recepty

Moja dcéra zbožňuje kyslú kapustu,tak keď nám svokra donesie svoju ,toto je jeden z receptov z nej.Tento recept mám od svojej mamy.

Suroviny

8
porcií
45
minút
príprava
60
minút
na 140 °C

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso nakrájame na rezne , naklepeme,osolíme ,posypeme mletým čiernym korením a mletou sladkou červenou paprikou.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 1

Mäso prudko opečieme z obydvoch strán na rozpálenom oleji.Na každej strane 5 minút.Polovicu opečeného mäsa dáme na dno pekáča a prikryjeme polovicou kyslej kapusty,dáme druhú polovicu mäsa a navrchu bude kapusta.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 2

Povrch kapusty posypeme mletým čiernym korením,mletou červenou paprikou a mletou drvenou rascou.Do výpeku pridáme 1 deci vody,prehrejeme a nalejeme do pekáča na mäso a kapustu.Prikryjeme druhým pekáčom,alebo alobalom a dáme do rúry piecť.Vegetu zmiešame so smotanoua a po 3/4 hodine pečenia nalejeme na mäso s kapustou.Pečieme odokryté ešte 15 minút.Ako príloha sú varené zemiaky.
Bravčové mäso prekladané kyslou kapustou  - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

7 komentárov k receptu
  • smidla, 6. februára 2011 o 21:39
    vyzerá to veľmi chutne ja taktiež mám veľmi rada kyslú kapustu. Určite si tento recept vyskúšame. ukladám do KK


  • vavan, 6. februára 2011 o 22:07
    to vyzerá vynikajúco ukladám do KK


  • danculka, 7. februára 2011 o 08:22
    kombinácia je dobrá,kapusta nesklame...


  • agora, 7. februára 2011 o 10:54
    vyzerá že je to veľmi dobrééé..


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • marianne69, 7. februára 2011 o 17:02
    ...kapustoholikov nas je viac,ukladam aj ja:-)


  • cica2, 7. februára 2011 o 21:26
    vyzerá to dobre, mňam


  • diablovadcera666, 17. apríla 2013 o 10:24
    toto robievam pravidelne ale ja to v tom pekáči robím aj som zemiakmi, a na masko naukladám klobásku a slaninku (tak si to priateľ nakázal :D) aj s kuraťom to je vynikajúce



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.

Veľká noc vo Fínsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Nadez o fínskej Veľkej noci.

Veľká noc vo Francúzsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes z krajiny galského kohúta píše Sisok.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist