Bravčové mäso na hríboch

chaponaChapona, 35 ročná žena, Šala, 7. marca 2012 20:57
Ďalšie jej recepty »

Bravčové mäso na hríbochFoto: chapona

je to len taký môj tip na rýchly obed

30-40 min
na 200 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 1
  2. 2

    opiecť na horúcom oleji na panvici

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 2
  3. 3

    mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 3
  4. 4

    pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 4
  5. 5

    na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 5
  6. 6

    podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.

    Bravčové mäso na hríboch - obrázok 6
  7. 7

    Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist