Bravčové mäso na hríboch

Bravčové mäso na hríboch
Foto: chapona
chaponaChapona, recept pridal: 7. marca 2012 20:57Ďalšie jeho recepty

je to len taký môj tip na rýchly obed

Suroviny

30-40
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 1

2

opiecť na horúcom oleji na panvici
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 2

3

mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 3

4

pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 4

5

na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 5

6

podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 6

7

Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist