Bravčové mäso na hríboch

Bravčové mäso na hríboch
Foto: chapona
chaponaChapona, recept pridal: 7. marca 2012 20:57Ďalšie jeho recepty

je to len taký môj tip na rýchly obed

Suroviny

30-40
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 1

2

opiecť na horúcom oleji na panvici
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 2

3

mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 3

4

pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 4

5

na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 5

6

podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 6

7

Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist