Bravčové mäso na hríboch

Bravčové mäso na hríboch
Foto: chapona
chaponaChapona, recept pridal: 7. marca 2012 20:57Ďalšie jeho recepty

je to len taký môj tip na rýchly obed

Suroviny

30-40
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso narezať na rezne cca 0,5 cm, posoliť, okoreniť
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 1

opiecť na horúcom oleji na panvici
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 2

mäso vybrať a na výpeku opražiť cibuľu
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 3

pridáme pokrájané hríby (ja som dala mrazené šampiňóny), ak treba podlejeme trochou vody a podusíme
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 4

na každé mäso poukladané na pekáči dáme kúsok šunk. salámy hríby
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 5

podlejeme vodou, do ktorej sme pridali trochu soli a trochu vegety (ja som dala Knorr) - nie veľa, aby sme neprerazili chuť hríbov.
Bravčové mäso na hríboch - obrázok 6

Prikryté alobalom (alebo dať medzi 2 pekáče) dusíme na 200 st. C cca 30-40 min. Podľa potreby šťavu zahustiť solamylom a do šťavy pridať trochu masla.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

10 komentárov k receptu
  • izabella929, 7. marca 2012 o 21:08
    bravčové robievam na hríbkoch.-) je to vynikajúce...)


  • mojack, 7. marca 2012 o 21:19
    Doporučila by som ti aby si na tie hriby položila plátok udeného syra a dala zapiecť. K tomu opečené zemiaky ..úžasné. Zvyknem robit aj ryby
    » varecha.pravda.sk/recepty/pangasius-s-hubami-fotorecept/1...


  • marijanka712, 7. marca 2012 o 21:32
    vynikajúci obedík iste vyskúšam podla teba. dik za nápad.


  • 3sandra3, 7. marca 2012 o 22:10
    výborný recept.... chutné jedlo


  • modrykamen, 8. marca 2012 o 08:52
    Rýchle a dobre to vyzerá, ale nemalo by sa mäso trochu naklepať?


  • chapona, 8. marca 2012 o 08:54
    @mojack údený syr je pre mňa trochu ťažký - hoci ho mám rada, snažím sa mu vyhýbať, ale kto ho môže prečo nie?


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • chapona, 8. marca 2012 o 08:56
    @modrykamen netreba naklepať - preto foto č. 1, mäsko je aj tak mäkučké


  • anna123, 11. marca 2012 o 19:28
    Dnes som recept vyskúšala, použila som čerstvé šampiňony, výborný obed.


  • chapona, 11. marca 2012 o 19:59
    @anna123 som rada, že som Ti trochu pomohla a že sa obed vydaril:))


  • ninusa27, 9. septembra 2012 o 10:34
    tak a dnešný obed je vybraný :))))



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist