Bravčové kocky na mrkve a hrášku

Bravčové kocky na mrkve a hrášku
Foto: ami
amiAmi, recept pridal: 2. októbra 2012 11:22Ďalšie jeho recepty

Dovolila som si pripravit recept zo stránky www.toprecepty.sk a nam velmi chutil, tak pridavam aj sem do svojej kk.

Suroviny

3
porcie
5
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Na rozpálenom oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané maso, a chvíľu opekáme. Potom podlejeme vodou, pridáme cesnak, soľ, korenie, vegetu, mletú papriku a rascu a prikryté dusíme. Keď je maso polomakké, pridáme na drobno nakrájanú mrkvu a dusíme kým mrkva nie je makka. Nakoniec pridáme hrášok a dusíme už iba asi 5 - 7 min. Zatial si rozmiešame asi 2KL solamylu s troškou odobratej šťavy (alebo mlieka, smotany) a pomaly prilejeme k masu. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

4 komentáre k receptu
  • frezia68, 2. októbra 2012 o 13:49
    Podlievam smotanou a netreba prívarok a tiež najlepšie pre nás s ryžou :-))) chutný recept.


  • elen52, 18. mája 2013 o 17:57
    Vyskúšala som tento recept, veľmi nám chutil .


  • erzika, 18. januára 2014 o 10:48
    vyskušam


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • smikova54, 26. februára 2014 o 14:23
    Já vetsinou také dušené.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist