Bravčové kocky na mrkve a hrášku

Bravčové kocky na mrkve a hrášku
Foto: ami
amiAmi, recept pridal: 2. októbra 2012 11:22Ďalšie jeho recepty

Dovolila som si pripravit recept zo stránky www.toprecepty.sk a nam velmi chutil, tak pridavam aj sem do svojej kk.

Suroviny

3
porcie
5
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na rozpálenom oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané maso, a chvíľu opekáme. Potom podlejeme vodou, pridáme cesnak, soľ, korenie, vegetu, mletú papriku a rascu a prikryté dusíme. Keď je maso polomakké, pridáme na drobno nakrájanú mrkvu a dusíme kým mrkva nie je makka. Nakoniec pridáme hrášok a dusíme už iba asi 5 - 7 min. Zatial si rozmiešame asi 2KL solamylu s troškou odobratej šťavy (alebo mlieka, smotany) a pomaly prilejeme k masu. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frezia68, 2. októbra 2012 o 13:49
    Podlievam smotanou a netreba prívarok a tiež najlepšie pre nás s ryžou :-))) chutný recept.


  • elen52, 18. mája 2013 o 17:57
    Vyskúšala som tento recept, veľmi nám chutil .


  • erzika, 18. januára 2014 o 10:48
    vyskušam


  • smikova54, 26. februára 2014 o 14:23
    Já vetsinou také dušené.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist