Bravčové kocky na mrkve a hrášku

Bravčové kocky na mrkve a hrášku
Foto: ami
amiAmi, recept pridal: 2. októbra 2012 11:22Ďalšie jeho recepty

Dovolila som si pripravit recept zo stránky www.toprecepty.sk a nam velmi chutil, tak pridavam aj sem do svojej kk.

Suroviny

3
porcie
5
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na rozpálenom oleji speníme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané maso, a chvíľu opekáme. Potom podlejeme vodou, pridáme cesnak, soľ, korenie, vegetu, mletú papriku a rascu a prikryté dusíme. Keď je maso polomakké, pridáme na drobno nakrájanú mrkvu a dusíme kým mrkva nie je makka. Nakoniec pridáme hrášok a dusíme už iba asi 5 - 7 min. Zatial si rozmiešame asi 2KL solamylu s troškou odobratej šťavy (alebo mlieka, smotany) a pomaly prilejeme k masu. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (3,6 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frezia68, 2. októbra 2012 o 13:49
    Podlievam smotanou a netreba prívarok a tiež najlepšie pre nás s ryžou :-))) chutný recept.


  • elen52, 18. mája 2013 o 17:57
    Vyskúšala som tento recept, veľmi nám chutil .


  • erzika, 18. januára 2014 o 10:48
    vyskušam


  • smikova54, 26. februára 2014 o 14:23
    Já vetsinou také dušené.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist