Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)

Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)
zuzickaaa1Zuzickaaa1, recept pridal: 8. marca 2011 14:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
60
minút
príprava
40
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové karé poriadne premyjeme a nakrájame na rezne.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 1

2

Pripravíme si marinádu zo zmesí korenín, žĺtkov a horčice.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 2

4

Mäso riadne vyklepeme.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 4

5

Postupne potierame marinádou a ukladáme na seba. Najideálnejšie je nechať mäso v marináde 2-3dni. Potom ho opražíme na panvici do zlatista a podávame:)
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 5

6

Ako prílohu si môžeme uvariť zemiaky, ktoré nenecháme variť úplne do konca. Kým sú tvrdšie nakrájame ich.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 6

7

Ochutíme, poukladáme maslo a necháme piecť.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 8. marca 2011 o 22:45
    Jedlo vyzerá krásne.


  • rolfynka, 9. marca 2011 o 08:53
    no moze to byt chutne


  • zuzickaaa1, 9. marca 2011 o 15:42
    @dorisa dakujem:)


  • danculka, 9. marca 2011 o 16:26
    Nemám rada mastné mäsko,a to tvoje je krásne na oko ina cuť pri tejto marináde,pekné foto..


  • cica2, 9. marca 2011 o 19:49
    to musí byť mňamka, vyzerá to supér!


  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @danculka dakujem, aj ja som z tych, co nemaju radi prerastene maso, nejd mi to nejako do ust, tak si vzdy poriadne vyberam.) Ved aj oci jedia. no nie?:)


  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @cica2 dakujem, urcite vyskusaj:)


  • milan2, 15. marca 2011 o 20:46
    @zuzickaaa1 ulahodila si mi, takéto mäská milujem. Lenže... recept som si prečítal triktát a... to mäsko jeme surové s pečenými zemiačikmi? ;-)


  • zuzickaaa1, 16. marca 2011 o 15:53
    @milan2 nastala tam nejaká zrada:) Už som to tam doplnila, ďakujem ti:) i keď, možno niekomu by aj chutilo surové:)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist