Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)

Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)
zuzickaaa1Zuzickaaa1, recept pridal: 8. marca 2011 14:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
60
minút
príprava
40
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Bravčové karé poriadne premyjeme a nakrájame na rezne.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 1

Pripravíme si marinádu zo zmesí korenín, žĺtkov a horčice.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 2

Mäso riadne vyklepeme.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 4

Postupne potierame marinádou a ukladáme na seba. Najideálnejšie je nechať mäso v marináde 2-3dni. Potom ho opražíme na panvici do zlatista a podávame:)
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 5

Ako prílohu si môžeme uvariť zemiaky, ktoré nenecháme variť úplne do konca. Kým sú tvrdšie nakrájame ich.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 6

Ochutíme, poukladáme maslo a necháme piecť.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptu
  • dorisa, 8. marca 2011 o 22:45
    Jedlo vyzerá krásne.


  • rolfynka, 9. marca 2011 o 08:53
    no moze to byt chutne


  • zuzickaaa1, 9. marca 2011 o 15:42
    @dorisa dakujem:)


  • danculka, 9. marca 2011 o 16:26
    Nemám rada mastné mäsko,a to tvoje je krásne na oko ina cuť pri tejto marináde,pekné foto..


  • cica2, 9. marca 2011 o 19:49
    to musí byť mňamka, vyzerá to supér!


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @danculka dakujem, aj ja som z tych, co nemaju radi prerastene maso, nejd mi to nejako do ust, tak si vzdy poriadne vyberam.) Ved aj oci jedia. no nie?:)


  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @cica2 dakujem, urcite vyskusaj:)


  • milan2, 15. marca 2011 o 20:46
    @zuzickaaa1 ulahodila si mi, takéto mäská milujem. Lenže... recept som si prečítal triktát a... to mäsko jeme surové s pečenými zemiačikmi? ;-)


  • zuzickaaa1, 16. marca 2011 o 15:53
    @milan2 nastala tam nejaká zrada:) Už som to tam doplnila, ďakujem ti:) i keď, možno niekomu by aj chutilo surové:)))



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist