Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)

Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)
zuzickaaa1Zuzickaaa1, recept pridal: 8. marca 2011 14:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
60
minút
príprava
40
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Bravčové karé poriadne premyjeme a nakrájame na rezne.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 1

2

Pripravíme si marinádu zo zmesí korenín, žĺtkov a horčice.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 2

4

Mäso riadne vyklepeme.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 4

5

Postupne potierame marinádou a ukladáme na seba. Najideálnejšie je nechať mäso v marináde 2-3dni. Potom ho opražíme na panvici do zlatista a podávame:)
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 5

6

Ako prílohu si môžeme uvariť zemiaky, ktoré nenecháme variť úplne do konca. Kým sú tvrdšie nakrájame ich.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 6

7

Ochutíme, poukladáme maslo a necháme piecť.
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 8. marca 2011 o 22:45
    Jedlo vyzerá krásne.


  • rolfynka, 9. marca 2011 o 08:53
    no moze to byt chutne


  • zuzickaaa1, 9. marca 2011 o 15:42
    @dorisa dakujem:)


  • danculka, 9. marca 2011 o 16:26
    Nemám rada mastné mäsko,a to tvoje je krásne na oko ina cuť pri tejto marináde,pekné foto..


  • cica2, 9. marca 2011 o 19:49
    to musí byť mňamka, vyzerá to supér!


  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @danculka dakujem, aj ja som z tych, co nemaju radi prerastene maso, nejd mi to nejako do ust, tak si vzdy poriadne vyberam.) Ved aj oci jedia. no nie?:)


  • zuzickaaa1, 15. marca 2011 o 14:28
    @cica2 dakujem, urcite vyskusaj:)


  • milan2, 15. marca 2011 o 20:46
    @zuzickaaa1 ulahodila si mi, takéto mäská milujem. Lenže... recept som si prečítal triktát a... to mäsko jeme surové s pečenými zemiačikmi? ;-)


  • zuzickaaa1, 16. marca 2011 o 15:53
    @milan2 nastala tam nejaká zrada:) Už som to tam doplnila, ďakujem ti:) i keď, možno niekomu by aj chutilo surové:)))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist