Bravčové dusené na pive fotorecept

palokuchki - fotkapalokuchki, 3. júna 2011

Toto jedlo ma naucila robit kamaratka z Ameriky. Hovorila, ze je to velmi oblubene jedlo obyvatelov vychodneho pobrezia. Ci to tak je, mozu len Zobraziť celý popisToto jedlo ma naucila robit kamaratka z Ameriky. Hovorila, ze je to velmi oblubene jedlo obyvatelov vychodneho pobrezia. Ci to tak je, mozu len potvrdit nase varechacky, ktore tam byvaju.

4-6
porcie
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 salka
500 g stehno
2 PL
1 ks
400 g
2 PL
1-2 PL
6 ks
2 PL
250 ml
1-2 KL




Postup

  1. 1

    Suchu bielu fazulu som si namocila den pred varenim. Na druhy den som fazulu zaliala novou cistou vodou a dala som ju varit. Ocistenu a pokrajanu cibulu som si poprazila na oleji. K nej som potom pridala na kocky nakrajane bravcove naso.

    Bravčové dusené na pive (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Maso som poprazila s cibulou, pokym nezmenilo farbu.

    Bravčové dusené na pive (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    K masu som potom pridala zavarane paradajky, worchestersku omacku, nove korenie, horcicu, cukor, sol a pivo. Vsetko som spolu premiesala, prikryla a nechala pomaly dusit.

    Bravčové dusené na pive (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Obcas som maso premiesala a skontrolovala, ci je tam dost stavy. Pri konci dusenia som musela doliat trochu vody. Medzitym sa mi v druhom hrnci varila fazula. Ked bola fazula uvarena zliala som ju a nechala som ju na sitku. Ked sa mi maso udusilo, pridala som k nemu fazulu a chvilu som este nechala vsetko spolu prevriet. Nakoniec som omacku dochutila solou, korenim a octom.

    Bravčové dusené na pive (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Tentokrat sme to mali na obed s pecenymi zemiakmi. Na zemiaky som dala trochu kyslej smotany rozmiesanej s cibulou a petrzlenovou vnatkou. Toto jedlo je tiez velmi chutne s cerstvym chlebom alebo pecivom.

Diskusia k receptu

kata50
No toto, stále mi padá pripojenie !!! Ale recept je chutný aj tak...:-))
danculka
vyzerá chutne,recepty s fazuľou sú výborné,tento tiež vyzerá dobre,ukladám...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia