Bravčové Anjelské zvony

voz12 - fotkavoz12, 7. októbra 2010

Aby som povedala pravdu,neviem,kde som prišla k tomuto receptu,ale je často odskúšaný a vemi nám chutilo

2-3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
na 100 °C

Suroviny

500 g chudý
500 g
1 ks
1 ks
2 ks
3strúčiky
1 PL




Postup

  1. 1

    Do väčšieho kastrola dáme na mastˇosmažitˇ do sklovata cibulˇu a papriku. Pridáme bôčik, ktorý si pokrájame na väčšie kocky,premiešame s koreninami a pridáme do hrnca aj čilinou.Dusíme,kým nie je mäso mäkké.nezabudni ho podlievatˇvodou,alebo vývarom,aby vznikla hustá hnedá omáčka.

  2. 2

    Medzi tým si vo vode uvar kyslú kapustu. Do takmer hotového pridaj cesnak.Z kapusty zlej vodu a primiešaj ju k mäsu.

  3. 3

    Odkroj si ovál dobrého čerstvého chlebíka ,nalož na tanier túto dobrotku,papkaj, a zapíjaj pivečkom a budeš počutˇ anielské zvony.

Diskusia k receptu

emica
nie je mi jasne co je cilina chili korenie
babidka
za takyto receptik ta veruze zastancovia zdravej vyzivy nepochvalia :-))))) Ale na druhej strane - taku kaloricku dobrotu si predsa nevarime kazdy den , nie ? Nieco podobne sme doma robievali na zabijacke a davalo sa to prichadzajucim "pomocnikom" / rozumej- tym , ktori prisli pomahat dopit flasticku palenocky:-)/ . Asi to navarim ked budeme ukladat drevo na zimu ....
torticka
Chcela by som sa opýtať, hodili by sa k tomu aj zemiaky v šupke?
pivonka
Možno by sa tá kapusta mohla podusiť spolu s bôčikom?
voz12
myslím,že k tomu sa varené zemiaky hodia, a paprika ,ano zelená
voz12
A ešte, čo je zdravá výživa. Ja si myslím,že zdravý človek môže jestˇvšetko,dobrý metabolizmus mu všetko spáli a chorý-nuž ten si musí dávatˇpozor na všetko.Ale pochybujem,že dnes z našej pesticídmi zamorenej pôdy dostaneme nejaké bio
evanaaa
Teraz sma dojedli kapustu, jedli sme ju tri dni, ale robila som ju s plieckom. Bôčik používam len na pečenie, ale málo. Kapustu som potom dala do polomäkkého mäsa, nevarím zvlášť, viac nám chutí, keď kapusta nasiakne tou mäsovou šťavou. Tiež ju robím trochu pikantnú,len cesnak nedávam, ale niekedy jednu papriku a paradajku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia