Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami

kkajaKkaja, recept pridal: 8. marca 2011 13:11Ďalšie jeho recepty

tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Na masle sprudka opečieme z oboch strán asi po dve minúty.

2

Vložíme so zapekacej misky, polejeme výpekom, potrieme brusnicovým kompótom a naň poukladáme na plátky nakrájaný Hermelín.

3

Vo vyhriatej rúre zapekáme kým sa syr neroztopí.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • klaura, 8. marca 2011 o 19:18
    vyzerá to výborne ... ja robievam grilovaný Hermelín s brusnicami a to je výborné ... vyskúšam aj s mäskom KK


  • nikka201, 14. marca 2011 o 11:17
    Tak ja to dnes idem uvariť...som zvedavá či sa podarí....držte palce :o)))


  • kkaja, 14. marca 2011 o 13:08
    držíííím :))))


  • peterch, 17. decembra 2011 o 14:40
    Až keď sme to zjedli som si všimol, že tu nie je fotka. Škoda, mohol som to odfotiť a dať sem obrázok (ak je to možné?). Bolo to ale výborné. Nakoniec som vylízal tú zapekaciu misku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist