Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami

kkajaKkaja, recept pridal: 8. marca 2011 13:11Ďalšie jeho recepty

tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Na masle sprudka opečieme z oboch strán asi po dve minúty.

2

Vložíme so zapekacej misky, polejeme výpekom, potrieme brusnicovým kompótom a naň poukladáme na plátky nakrájaný Hermelín.

3

Vo vyhriatej rúre zapekáme kým sa syr neroztopí.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • klaura, 8. marca 2011 o 19:18
    vyzerá to výborne ... ja robievam grilovaný Hermelín s brusnicami a to je výborné ... vyskúšam aj s mäskom KK


  • nikka201, 14. marca 2011 o 11:17
    Tak ja to dnes idem uvariť...som zvedavá či sa podarí....držte palce :o)))


  • kkaja, 14. marca 2011 o 13:08
    držíííím :))))


  • peterch, 17. decembra 2011 o 14:40
    Až keď sme to zjedli som si všimol, že tu nie je fotka. Škoda, mohol som to odfotiť a dať sem obrázok (ak je to možné?). Bolo to ale výborné. Nakoniec som vylízal tú zapekaciu misku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist