Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami

kkajaKkaja, recept pridal: 8. marca 2011 13:11Ďalšie jeho recepty

tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Na masle sprudka opečieme z oboch strán asi po dve minúty.

Vložíme so zapekacej misky, polejeme výpekom, potrieme brusnicovým kompótom a naň poukladáme na plátky nakrájaný Hermelín.

Vo vyhriatej rúre zapekáme kým sa syr neroztopí.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • klaura, 8. marca 2011 o 19:18
    vyzerá to výborne ... ja robievam grilovaný Hermelín s brusnicami a to je výborné ... vyskúšam aj s mäskom KK


  • nikka201, 14. marca 2011 o 11:17
    Tak ja to dnes idem uvariť...som zvedavá či sa podarí....držte palce :o)))


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • kkaja, 14. marca 2011 o 13:08
    držíííím :))))


  • peterch, 17. decembra 2011 o 14:40
    Až keď sme to zjedli som si všimol, že tu nie je fotka. Škoda, mohol som to odfotiť a dať sem obrázok (ak je to možné?). Bolo to ale výborné. Nakoniec som vylízal tú zapekaciu misku.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist