Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami

kkajaKkaja, recept pridal: 8. marca 2011 13:11Ďalšie jeho recepty

tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Na masle sprudka opečieme z oboch strán asi po dve minúty.

2

Vložíme so zapekacej misky, polejeme výpekom, potrieme brusnicovým kompótom a naň poukladáme na plátky nakrájaný Hermelín.

3

Vo vyhriatej rúre zapekáme kým sa syr neroztopí.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • klaura, 8. marca 2011 o 19:18
    vyzerá to výborne ... ja robievam grilovaný Hermelín s brusnicami a to je výborné ... vyskúšam aj s mäskom KK


  • nikka201, 14. marca 2011 o 11:17
    Tak ja to dnes idem uvariť...som zvedavá či sa podarí....držte palce :o)))


  • kkaja, 14. marca 2011 o 13:08
    držíííím :))))


  • peterch, 17. decembra 2011 o 14:40
    Až keď sme to zjedli som si všimol, že tu nie je fotka. Škoda, mohol som to odfotiť a dať sem obrázok (ak je to možné?). Bolo to ale výborné. Nakoniec som vylízal tú zapekaciu misku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist