Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami

kkajaKkaja, 33 ročná žena, Prievidza, recept pridala: 8. marca 2011 13:11Ďalšie jej recepty

tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Na masle sprudka opečieme z oboch strán asi po dve minúty.

2

Vložíme so zapekacej misky, polejeme výpekom, potrieme brusnicovým kompótom a naň poukladáme na plátky nakrájaný Hermelín.

3

Vo vyhriatej rúre zapekáme kým sa syr neroztopí.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • klaura, 8. marca 2011 o 19:18
    vyzerá to výborne ... ja robievam grilovaný Hermelín s brusnicami a to je výborné ... vyskúšam aj s mäskom KK


  • nikka201, 14. marca 2011 o 11:17
    Tak ja to dnes idem uvariť...som zvedavá či sa podarí....držte palce :o)))


  • kkaja, 14. marca 2011 o 13:08
    držíííím :))))


  • peterch, 17. decembra 2011 o 14:40
    Až keď sme to zjedli som si všimol, že tu nie je fotka. Škoda, mohol som to odfotiť a dať sem obrázok (ak je to možné?). Bolo to ale výborné. Nakoniec som vylízal tú zapekaciu misku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Kačica na pive
V polovici júna som strávil pár dní v čarovnom kraji poľského Podkarpatska. Cestoval som za poľským vínom a objavil som tam poľské pivo.

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist