Bravčová kotleta v stredozemskej marináde

František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 23. augusta 2015
Bravčová kotleta v stredozemskej marináde
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
100 ml
2 strúčiky
1 hrsť
2 - 3 stonky




Postup

  1. 1

    Bravčové kotlety nasekáme, nasolíme a okoreníme. Zostávajúce suroviny rozsekáme najemno alebo rozmixujeme na jemnú pastu.

  2. 2

    Do pripravenej marinády naložíme rebierka a necháme hodinu odležať, najlepšie cez noc. Z pripravených kotliet odstránime prebytočnú marinádu a položíme ich na rozpálený gril.

  3. 3

    Grilujeme z obidvoch strán 4 – 5 minút podľa hrúbky kotliet. Odložíme nabok a kotlety potrieme zvyšnou marinádou.

Diskusia k receptu

elalea
...riadny blud tento recept...viem,ze sa neoplati reagovat na tieto komercne blbosti,ale neda mi to:ked uz taky nazov,tak hadam "stredomorska"marinada...pan "spolupracovnik"hotela Elizabeth..:-DDD
igipap
v rozpise je karé s kosťou, v postupe je kotleta ( čo
je český výraz), a nakoniec sú to rebierka! Tak čo to vôbec je?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia