Boršč fotorecept

bendixBendix, 54 ročný muž, Košice, 31. októbra 2010 8:53
Ďalšie jeho recepty »

Boršč (fotorecept)Foto: bendix

Niekedy ma prepadne neskutočná chuť na dobrý boršč, ale prvý krát som ho robil v kotlíku...

12
porcií
120 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Dáme si variť bravčové a hovedzie mäso do osolenej vody s bobkovým listom a celým korením. Na masti, alebo oleji osmažíme cibuľku pridáme gazdovskú slaninu, koreňovú zeleninu nakrájanú na prúžky, kapustu a polovicu cvikly a cesnak, pridáme mletú papriku, čierne korenie, zalejeme vodou pridáme chilli papričky, údené rebrá a dusíme do polomeka.

    Boršč (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Uvarené mäso nakrájame na kocky a prihodíme k zelenine. Potom pridáme zviazané bylinky, paradajkové pyré a pred dokončení pridáme druhú polovicu cvikly a cesnak.

    Boršč (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Dochutíme a už len pridáme do taniera kyslú smotanu a dobrú chuť. Uvaríme ho toľko, aby sme mali aj na druhý deň, kedy je najlepší.

    Boršč (fotorecept) - obrázok 3
ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist