Biftek zo žraloka po námornícky

redakciaRedakcia, recept pridal: 25. júla 2009 21:00Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kusy pripraveného žraloka (bez kože) naklepeme, narežeme na prúžky široké 2-2,5 cm, posypeme korením, muškátovým orechom, rozotreným cesnakom so soľou a pofŕkame citrónovou šťavou.

2

Každý kus žraloka zabalíme do jemného a dlhého prúžka bôčika, prepichneme špajľou, dáme na 20-30 minút do chladničky a potom opečieme vo fritéze.

3

Pred podávaním zopnutie vyberieme, biftek položíme na tanier, ozdobíme kolieskami citróna, kúskami masla a posypeme červenou mletou paprikou. K bifteku podávame smaženú alebo uvarenú zeleninu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    graveworm, 21. januára 2013 o 08:46
    Zraloka naklepeme???Zabalime do bocika???opecieme vo friteze???A nakoniec posypeme mletou paprikou???To by som chcel vidiet..ale nejest:-((



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist