Biftek zo žraloka po námornícky

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 25. júla 2009 21:00Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kusy pripraveného žraloka (bez kože) naklepeme, narežeme na prúžky široké 2-2,5 cm, posypeme korením, muškátovým orechom, rozotreným cesnakom so soľou a pofŕkame citrónovou šťavou.

2

Každý kus žraloka zabalíme do jemného a dlhého prúžka bôčika, prepichneme špajľou, dáme na 20-30 minút do chladničky a potom opečieme vo fritéze.

3

Pred podávaním zopnutie vyberieme, biftek položíme na tanier, ozdobíme kolieskami citróna, kúskami masla a posypeme červenou mletou paprikou. K bifteku podávame smaženú alebo uvarenú zeleninu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    graveworm, 21. januára 2013 o 08:46
    Zraloka naklepeme???Zabalime do bocika???opecieme vo friteze???A nakoniec posypeme mletou paprikou???To by som chcel vidiet..ale nejest:-((



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist