Biftek zo žraloka po námornícky

redakciaRedakcia, Bratislava, 25. júla 2009 21:00
Ďalšie jeho recepty »

20-30 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kusy pripraveného žraloka (bez kože) naklepeme, narežeme na prúžky široké 2-2,5 cm, posypeme korením, muškátovým orechom, rozotreným cesnakom so soľou a pofŕkame citrónovou šťavou.

  2. 2

    Každý kus žraloka zabalíme do jemného a dlhého prúžka bôčika, prepichneme špajľou, dáme na 20-30 minút do chladničky a potom opečieme vo fritéze.

  3. 3

    Pred podávaním zopnutie vyberieme, biftek položíme na tanier, ozdobíme kolieskami citróna, kúskami masla a posypeme červenou mletou paprikou. K bifteku podávame smaženú alebo uvarenú zeleninu.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist