Bezvaječný zákusok

19731973, recept pridal: 24. júla 2010 21:24Ďalšie jeho recepty

tento recept mám od svojej tety Jucky,ktorá ho pečie už dlhé roky a je fajn keď doma nie sú práve vajíčka a vy potrebujete rýchlo niečo upiecť.

Suroviny

24
porcií
10
minút
príprava
25
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny na cesto zmiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.Upečené cesto potrieme lekvárom a potom natrieme vychladnutým krémom.Vrch posypeme strúhanou čokoládou a dáme do chladu aby sa nám všetko pekne zoznámilo asi o hodinku podávame.

2

Krém : z mlieka,cukru a zlatého klasu uvaríme puding po vychladnutí pridáme heru a dobre vymiešame.Natrieme na upečené cesto.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • zdezda, 25. júla 2010 o 15:58
    To môže byť dobré, príležitostne vyskúšam, musím zohnať orechy, ide ich tam dosť veľa, nemohla by som tam dať namiesto nich kokos:-)?


  • celka, 25. júla 2010 o 15:59
    Tento recept se může hodit a ořechů mám dost od kamarádky.
    Ukládám do KK.


  • evanaaa, 25. júla 2010 o 16:27
    Koláčik sa zdá jednoduchý, dobrý a je, to viem, aj chutný. Mám rada koláče v ktorých sa vyskytuje pudink. A je veľkou výhodou, že doň nejdú vajíčka. Hneď si ho zaznačím. Práve včera som piekla tiež taký, kde sa zmiešajú suroviny dokopy, ale s marhuľami, aj ten bol dobrý.


  • evanaaa, 25. júla 2010 o 16:30
    Aj ja ,pár orechov síce mám, ale toľko to asi nebude, tiež by ma zaujímalo, či sa nedajú niečim doplniť.Alebo nahradiť. Možno to už nebude ono.


  • sovka62, 26. júla 2010 o 16:16
    Dobre, že som to otvorila. Ja pečiem koláč bez vajec, ale môj recept je celkom iný. Tak si odkladám ten tvoj a budem mať na výber. Ďakujem.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist