Belehradský rezeň

kucharka100Kucharka100, 61 ročná žena, Galanta, 23. mája 2012 16:55
Ďalšie jej recepty »

Dostala som recept už dávnejšie, vyskúšala a varievam ho dodnes. Má dobrú vôňu, chuť a nedá veľa práce.

30 min
príprava
180 min
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
 podľa potreby
7  decový pohár aj so šťavou
Príloha:

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové mäso ( karé, krkovička ) narežeme ako na rezne. Vyklepeme, osolíme a okoreníme. Podľa kúskov mäsa dáme toľko cibúľ.

  2. 2

    Do kastróla dáme olej alebo masť a na to rozprestrieme vrstvu nadrobno nakrájanej cibule. Na vrstvu cibule poukladáme plátky mäsa. Zakryjeme pokrievkou a dusíme, pokiaľ nie je mäso mäkké. Obrátime rezníky v polovici dusenia.

  3. 3

    Keď mäso zmäkne, pridáme lečo a necháme spolu prevrieť. Ako prílohu podávame dusenú ryžu.

ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist